سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

افتتاح ۱۰ پروژه پست و خط فوق توزیع شرکت برق منطقه ای هرمزگان

افتتاح ۱۰ پروژه پست و خط فوق توزیع شرکت برق منطقه ای هرمزگان

افتتاح ۱۰ پروژه برق منطقه ای هرمزگان

در قالب پویش الف – ب – ایران هفته بیست و سوم ۱۰ پروژه پست و خط فوق توزیع برق منطقه ای با اعتباری نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان با حضور مهندس حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی و رضا مدرس، معاون امور عمرانی استاندار افتتاح شد.

به گزارش صدف نیوز، آیین افتتاح این پروژه ها در محل پست ۶۳ کیلوولت روستای دشت امام بندرعباس برگزار شد.

حسن کهوری مدیر عامل برق منطقه ای در این آیین گفت: علاوه بر پست ۶۳ کیلوولت دشت امام، پروژه های دیگری شامل پست ۶۳ کیلوولت موقت گابریک، پست ۶۳ کیلوولت نگین ترابران، فاز اول پست ۶۳ کیلوولت ایسین، فاز اول پست ۱۳۲ کیلوولت دهستان، خط ۶۳ پست ۲۳۰ رودان، افزایش ظرفیت ترانس پست ۶۳ کیلوولت لافت و فاز اول پست ۶۳ کیلوولت گچین امروز به بهره برداری می رسد.

وی افزود: همین پست ۶۳ کیلوولت دشت امام که در آن حضور داریم با هزینه ۵۰ میلیارد ریال و ظرفیت ۳۰*۲ مگاولت آمپر از محل منابع داخلی شرکت برق منطقه ای هرمزگان احداث شده و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۷ توسط شرکت آرمان نیرو به عنوان پیمانکار پروژه آغاز شد و در مدت دو سال به اتمام رسیده است.

مهندس کهوری تصریح کرد: این پروژه ها به منظور افزایش پایداری شبکه برق در مناطق مختلف استان هرمزگان و همچنین اصلاح ولتاژ و افزایش برقرسانی در منطقه شمال شهرستان حاجی آباد افتتاح می شود.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از کاهش پیک مصرف برق خبر داد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی نیز طی سخنانی در بیست و سومین هفته از پویش هر هفته الف _ب_ایران در آئین افتتاح ۱۰ پروژه پست و خط فوق توزیع برق منطقه ای هرمزگان گفت: خوشبختانه با تدابیر و برنامه ریزی های مدیریت مصرف در کشور، پیک مصرف برق به یک درصد رسیده است.

همایون حائری با اشاره به این که رشد پیک در دو سال متوالی به یک درصد کاهش یافته است، گفت: این دستاورد نتیجه یک کار جمعی در همه بخش‌های صنعت برق است.

وی با اشاره به کار‌های انجام شده در استان‌ها به مدیریت مصرف سامانه‌های سرمایشی در تابستان گذشته اضافه کرد: سیستم‌های سرمایشی ۲۵ هزار مگاوات از ظرفیت شبکه را به خود اختصاص می‌دهند که در تابستان بسیار قابل ملاحظه است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی محدود شدن رشد پیک به یک درصد را در کنار افزایش رشد مصرف انرژی به ویژه در بخش صنعتی دستاوری قابل توجه دانست و گفت: این موضوع نشان دهنده افزایش بهره‌وری در کشور است و باید برای حفظ آن در سال آینده و نهادینه کردن مصرف درست انرژی الکتریکی در کشور تلاش شود.

وی نهادینه کردن مصرف درست انرژی را باعث افزایش رفاه و بهره‌وری در کشور دانست.

مهندس حائری خاطر نشان کرد: ما از سال ۹۷ برنامه‌ای را با عنوان مدیریت پیک مصرف شروع کردیم و امسال مرحله سوم آن به اتمام رسیده است و برنامه چهارم آن را هم پیش بینی کرده ایم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: مرحله نخست برنامه، عبور صنعت برق از پیک مصرف برق در سال ۹۷ انجام شد که شامل استفاده موثر از ظرفیت‌های استانی و تغییر ساعات کار اداری بود.

مهندس حائری گفت: مرحله دوم آن در سال ۹۸ بود که با اجرای پکیج ۰۹۸ بود که برنامه و مسئولیت هر کدام از شرکت‌ها مشخص شد و یک کار برنامه‌ریزی شده را انجام دادیم و مرحله سوم هم در سال ۹۹ بود.

وی گفت: در سال ۹۷، پنج هزار مگاوات با کمبود تولید نیروگاه برق‌آبی مواجه شده بودیم و شرایط بسیار سختی را داشتیم  که هم می‌خواستیم این طرح را پیاده و هم باید به گونه‌ای کمبود تولید را کنترل کنیم که هم‌افزایی خوبی داشتند.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: طرح ویژه، تغییر ساعات کاری اداری با همکاری استانداری‌ها را داشتیم که یک اقدام استانداری محور بود. مصوبه هیات وزیران گرفته شد و کار را شروع کردیم که نتایج بسیار خوبی داشت.

وی همچنین با اشاره به دیگر اقدام‌های مرتبط در این زمینه اعم از ارزیابی عملکرد روزانه شرکت‌های توزیع گفت: این نمونه‌ای از کاهش پیک مصرف در سال ۹۷ است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار داشت: در این سال ما به رشد پیک مصرف ۲٫۹۸ درصد رسیدیم و دو هزار مگاوات هم توانستیم صرفه‌جویی کنیم که پس از ۱۰ سال رشد پیک مصرف ۵٫۲ درصد سال ۹۷ اولین سالی بود که این میزان کاهش را داشتیم.

وی با اشاره به اقدام‌های صورت گرفته در این بخش در سال ۹۸ اعم از انجام طرح‌های اولویت‌دار برق، حفظ و افزایش واحدهای حرارتی، آبی و تجدیدپذیر و اجرای ۱۱ برنامه مدیریت مصرف از جمله انعقاد ۱۲۰ هزار تفاهم‌نامه همکاری مشترک با صنعت، کشاورزی، تجاری و مولدهای خودتامین، اداری و سی. ان. جی با کمک استانداران گفت: در سال ۹۸ در نتیجه این اقدام‌ها در زمان پیک توانستیم ۳۸۷۴ مگاوات پیک دهیم؛ این بدان معناست که باید برای تامین این توان، ۵۲۰۰ مگاوات در بخش تولید، نیروگاه احداث کنیم.

مهندس حائری افزود: عملیات اجرایی احداث نیروگاه سیریک در استان هرمزگان بزودی شروع خواهد شد که نقش مهمی در تامین برق شبکه خواهد داشت.

وی در پایان از تلاشگران صنعت برق هرمزگان در حفظ و پایداری شبکه برق این استان  تشکر کرد و گفت: افزایش تولید در استان هرمزگان با به مدار آمدن نیروگاه هنگام و قشم بسیار موثر بوده است. اکنون ظرفیت تولید برق به ۸۴ هزار مگاوات رسیده است.

مهندس حائری در مورد رفع نوسانات برق در روستاها نیز از مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان خواست که این موضوع را به دقت مورد بررسی قرار داده و گزارشی در این زمینه تهیه کنند تا اقدامات لازم جهت رفع آن انجام گیرد.

ساعت: ۱۱:۲۹ قبل از ظهر – ۹۹/۰۷/۱۷

بازدیدها: ۷۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *