طرحهای برقرسانی به دو روستای هرمزگان افتتاح شد
آئین افتتاح طرحهای برقرسانی به ۱۵۰ روستای فاقد برق در ۲۴ استان کشور، روز دوشنبه ۱۴ مهرماه سال جاری با حضور رییس جمهور و وزیر نیرو از طریق ویدیو کنفرانس و به صورت همزمان در قالب بیست و سومین هفته پویش هر هفته_ الف_ ب_ ایران برگزار شد که از این تعداد، دو روستا مربوط به استان هرمزگان بود.
به گزارش صدف نیوز، برقرسانی به این روستاها که با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، رضا اردکانیان وزیر نیرو و توضیحات همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از استان هرمزگان از طریق ویدئوکنفرانس به صورت همزمان صورت گرفت، در استانهای اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان و یزد واقع شدهاند.
وزیر نیرو در این آیین گفت: هم اکنون ۳۵ روستا در هفته در سراسر کشور برق دار می شوند که طی دوره دولت تدبیر و امید ۳ هزارو ۷۹ روستا تامین برق شده اند.
دکتر رضا اردکانیان افزود: به مناسبت روز ملی روستا و عشایر ۱۵۰ روستا در کشور از نعمت برق برخوردار می شوند.
اردکانیان در ادامه با اشاره به آغاز طرح برق امید اضافه کرد: این طرح به عنوان مصوبه دولت از آبان ماه آغاز می شود که طبق ارزیابی صورت گرفته نیمی از جمعیت روستایی کشور از طرح برق امید برخوردار می شود.
مهندس حائری نیز در این آیین گفت: در شش ماه نخست امسال به ازای هر روز کاری یک روستا برقدار شده و با احتساب ۲۹۲۹ روستای برقدار شده در دولت تدبیر و امید، شمار روستاهای برقدار شده در این دولت، به طور متوسط به ۸ روستا در هر هفته رسیده است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: ۳۱ درصد شبکه توزیع برق کشور به طول ۲۵۰ هزار کیلومتر برای تامین برق ۲۱٫۵ میلیون خانوار روستایی ایجاد شده که معادل ۲۶ درصد جمعیت کشور است و طول شبکههای ایجاد شده پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۱۰ برابر بیشتر از قبل انقلاب است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان در این باره گفت: روستاهای “سربند” و “دهانه گیرا” از توابع شهرستان حاجی آباد هر کدام با ۱۰ خانوار با دستور دکتر روحانی از طریق ویدئو کنفرانس برق دار شدند.
هاجر عبدی افزود: برای تامین برق این روستاها از پنل های خورشیدی استفاده شده که طی دو ماه و با اعتبار ۱۴ میلیارد ریال تامین برق شده اند.
وی توضیح داد: سیستم های خورشیدی استفاده شده در این روستاها با توان دو هزارو ۵۰۰ وات است که در نوع خود در کشور منحصر به فرد است. برای تامین برق مناطق روستایی در کشور از سیستم های یک هزار وات استفاده می شود که برای نخستین بار در کشور از پنل های دو هزارو ۵۰۰ وات برای روستاهای استان استفاده شده است.
مهندس عبدی اظهار داشت: استفاده از برق خورشیدی برای تامین برق روستاهای صعب العبور که از شبکه سراسری فاصله دارند از چند سال قبل در برنامه های شرکت توزیع برق هرمزگان قرار گرفته که استفاده از این تکنولوژی نقش بسزایی در سرعت بخشیدن به اجرای برق رسانی به مناطق صعب العبور داشته است.
سیستم ذخیره سازی انرژی در باطری پنل های خورشیدی نیز می تواند برای شب و روزهای بارانی که نور خورشید در دسترس نیست، برق مورد نیاز مشترکین را تامین کند.
ساعت: ۱۰:۴۲ قبل از ظهر – ۹۹/۰۷/۱۷
بازدیدها: ۴۲
آخرین دیدگاهها