سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

بازارچه ۲۲ بهمن بندرعباس حق دستفروشان است، نه خارج نشینان

بازارچه ۲۲ بهمن بندرعباس حق دستفروشان است، نه خارج نشینان

علی عامری سیاهویی

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس اظهار داشت: در پایش اولیه صورت گرفته و شناسایی غرفه داران مشخص شد که برخی از افرادی که خارج از استان و کشور و یا کارمند هستند نیز غرفه های این بازارچه به نامشان است.

به گزارش صدف نیوز، علی عامری سیاهویی افزود: در واقع غرفه‌های بازارچه بایستی در اختیار کسانی قرار گیرد که دستفروش و نان آور خانواده هستند که از همین شغل امرار معاش می کنند، نه افرادی متمکنی که در بازارچه حضور ندارند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده می شود برخی از کسانی که غرفه ها را گرفته اند، این غرفه ها را اجاره داده و یا تبدیل به انبار کرده‌اند و یا رها شده که با حکم دادستانی این غرفه های رها شده و انبارها باز پس‌گیری و در اختیار متقاضیان مستحق واقعی قرار می گیرد.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس اظهار داشت: به هر نفر از افراد متقاضی واجد شرایط از جمله زنان سرپرست خانوار یا بدسرپرست، ایتام و… که از طریق دستفروشی می خواهند امرار معاش کنند، یک غرفه واگذار می شود.

وی افزود: در حال حاضر از ۸۰۴ غرفه بازارچه ۲۲ بهمن، ۱۴۳ غرفه تعطیل است و یا تبدیل به انبار شده که بزودی تعیین تکلیف می شوند.

عامری سیاهویی در خصوص گلایه برخی از دستفروشان نسبت به برنامه جابجایی آنها توسط این سازمان گفت: جهت ارتقای ایمنی بازارچه و بازشدن مسیر تردد خودروهای آتش نشانی، تعدادی از غرفه های در مسیر به غرفه های دیگر منتقل می شوند که اولویت واگذاری ۱۴۳ غرفه با این دستفروشان است.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس تاکید کرد: تلاش می کنیم تا حقی از غرفه داران ضایع نشود و غرفه ها نیز در اختیار دستفروشان واقعی قرار گیرد.

به گفته عامری سیاهویی در حالیکه برخی چند غرفه و یا چندین نفر کارگر دارند و یا مغازه ای بزرگ در بازارچه دایر کرده ‌اند و ماهیانه ۸۵ هزار تومان به ازای هر غرفه مانند سایر دستفروشان اجاره پرداخت می کند، از آن طرف افراد مستحقی هستند که از داشتن یک غرفه محروم هستند و در صف انتظار قرار دارند که می خواهیم افراد مستحق و قشر ضعیف جامعه را جایگزین میلیاردرها و میلیونرها کنیم و در اجرای این طرح حمایت مسئولان را می طلبیم.

وی از اجرای طرحی خبر داد که سرمایه گذار بخش خصوصی با سازه های سبک نسبت احداث غرفه های استاندارد و ایمن در بازارچه اقدام و در اختیار دستفروشان قرار می گیرد.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری بندرعباس گفت: برخی نهادها جمعیت تحت پوشش خود را جهت واگذاری کانکس به این سازمان ارجاع می دهند، در صورتیکه کانکس های سازمان از طریق فراخوان مزایده واگذار می شود و فقط می توانیم غرفه های بازارچه ۲۲ بهمن را در اختیارشان قرار دهیم که استقبال چندانی نمی کنند.

ساعت: ۰۵:۵۴ بعد از ظهر – ۹۸/۰۸/۱۹

بازدیدها: ۵۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *