مدیر کل بهزیستی استان هرمزگان خبر داد؛
راهاندازی سرپناه شبانه معتادین در بندرعباس
مدیر کل بهزیستی استان هرمزگان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ۸ پایگاه اجتماعی در استان در محلات پر آسیب و حاشیهای سطح شهرها راهاندازی شدهاند.
به گزارش صدف نیوز، غلامحسین رنجبر اظهار داشت: بخشی از آسیبهای اجتماعی در حوزه سازمان بهزیستی است البته چندین دستگاه وجود دارد که در این بخش فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در بخش کاهش آسیبهای اجتماعی اورژانس اجتماعی مورد توجه قرار گرفته و به مسائلی چون طلاق، کودکان کار و … میپردازد و تمام فعالیتهای سازمان بهزیستی به صورت غیردولتی اداره میشود.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان اضافه کرد: کار اورژانس اجتماعی در حوزههای کودک آزاری، همسرآزاری، سالمند آزاری و خودکشی است و در ۱۰ شهرستان به غیر از سیریک، بشاگرد و بوموسی فعال است.
رنجبر تاکید کرد: متاسفانه امروزه بحث اعتیاد دامنگیر شده و منشاء بسیاری از آسیبهاست که باید فرهنگسازی شود و همکاران ما این آمادگی را دارند که در مواردی که همسرآزاری، کودک آزاری یا سالمند آزاری صورت میپذیرد مداخله، و خدمات ارائه دهد.
وی بیان کرد: در کل استان هرمزگان، ۸ پایگاه اجتماعی وجود دارد که بیشتر در محلات پر آسیب و حاشیهای سطح شهرها راهاندازی شدهاند.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان ابراز داشت: در بخش طلاق در سال ۹۷ حدود ۷ هزار و ۶۳۶ پرونده طلاق داشتیم که همه ساله این آمار در حال افزایش است و با سامانه تصمیم تمام این آمار تجزیه و تحلیل میشود.
رنجبر ابراز داشت: سازمان بهزیستی استان هرمزگان، بحث مهم پیشگیری را پیگیری میکند و در همین راستا ۳۹ مرکز درمان سرپایی و ۳۰ کمپ اقامتی را راهاندازی کردهایم.
وی تاکید کرد: مراکز ماده ۱۶ محل نگهداری معتادین متجاهر است و تنها در ۱۷ استان این مرکز وجود دارد که در استان هرمزگان راهاندازی شده و فعالیت میکند.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان از راهاندازی مراکز توانمندسازی معتادین در استان خبر داد و گفت: در این مرکز، معتادین ماده ۱۶ که بهبود یافتهاند توانمندسازی میشوند و با تدبیری که استاندار هرمزگان اندیشیده، مقرر شده بعد از بهبودی، زمینه را برای جذب و اشتغال در مراکز و شرکتها فراهم شود.
رنجبر در ادامه از راهاندازی سرپناه شبانه معتادین خبر داد و افزود: نیاز است در این مسئله فرهنگسازی شود زیرا مردم محلات به این مسئله اعتراض دارند و باید توجیه شوند که این مراکز برای محلات مورد نیاز است. همچنین مراکز کاهش آسیب را در استان راهاندازی کردهایم که در این مراکز، معتادان نیازهای خود را برطرف میکنند.
وی از اجرای برنامه مصونسازی خانوادهها در ۳۰ مهد کودک در سال گذشته خبر داد و گفت: طرح حفاظت و پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان نیز در ۶۰ محله اجرا شده است.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان به اجرای طرح پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی در استان اشاره داشت و افزود: در این طرح که هم اکنون در حال اجراست؛ ۳ هزار نسخه کتاب و ۲ هزار پوستر برای مرتفع کردن آسیبهای فضای مجازی تهیه شده است
رنجبر با اشاره به اینکه تلفن ۱۴۸۰ در ۳۷ مرکز،ُ مشاوره تلفنی به مردم میدهد گفت: طرح مشاوره ژنتیک که به صورت رایگان با اولویت خانوادههای دارای عضو معلول اجرا میشود طرح مهمی است که باید به مردم اطلاع رسانی شود تا حداقل از تولد کودک معلول دیگر در خانوادهها جلوگیری کند.
وی ابراز داشت: ۲۴۰ مورد زن خشونت دیده در سال ۹۶ داشتیم که در سال بعد با ۱۰ درصد رشد به ۲۶۵ نفر رسیده و موارد کودک آزاری ۳۹۹ مورد بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی بهزیستی در سال ۹۷ به ۸ هزار ۸۹۸ نفر خدمات ارائه کرده و در راستای جلوگیری از اعتیاد کودکان دو طرح «خانه و مدرسه» و «مهد و مدرسه» را دنبال میکند.
رنجبر همچنین در حاشیه بازدید خبرنگاران از مرکز نگهداری معلولین ذهنی حبیب بن مظاهر تاکید کرد: قسمتی از ساختمان این مرکز فرسوده است و از لحاظ مالی مشکلات فراوانی وجود دارد زیرا با توجه به یارانهای که دولت در اختیار بهزیستی قرار میدهد نمیتوان تمام نیازهای معلولین را برطرف کرد از این رو نیاز است خیرین در این حوزه به کمک بهزیستی بیایند.
بازدیدها: ۲۱
آخرین دیدگاهها