سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

مدیرعاملِ غیر عامل

مدیرعاملِ غیر عامل

حتما بارها واژه «پدافند غیرعامل» به گوشتان خورده است. پدافند غیر عامل به این دلیل غیر عامل خوانده می شود چون بدون آنکه عاملی مشخص برای تهدید و خطر در مقابل دیدگان ما وجود داشته باشد، دست به اقداماتی پیشگیرانه در جهت محافظت از خود، خانواده و شهر و دیارمان می زنیم تا همواره آمادگی روبرو شدن با بلای طبیعی و غیر طبیعی داشته باشیم. اما اگر دشمنان مسلح به شهر و دیار ما حمله کرده باشند باید پدافند عامل را پیاده کنیم.

به طور کلی به مجموعه اقدامات غیر مسلحانه در جهت افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت های ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدهای دشمن و بلایای طبیعی، پدافند غیر عامل گفته می شود.

اما ببینیم مدیر عامل کیست؟

مدیر عامل بالاترین فرد از نظر درجه‌بندی شغلی در یک شرکت، سازمان یا موسسه است. صدور فرمان و مدیریت کلی وظیفه مدیر عامل است و بنا به نیازهای سازمان، باید امور مختلف را سر و سامان دهد.

مدیرعاملان، باید امور متنوع و متفاوتی را مدیریت کنند که در راستای منافع سازمان پیش برود. اندازه‌ سازمان و شرکت نیز در نوع فعالیت‌های مدیرعامل تأثیرگذار است. در هر حال، مدیرعامل مجری سیاستهای هیات مدیره یک شرکت یا سازمان بوده و اختیارات وی طبق اساسنامه است.

به نظر شما آیا مدیران عامل در سازمان ها و شرکت های دولتی و نیمه دولتی ما به قوانین و بخشنامه ها کاملا عمل می کنند؟ و آیا در اجرای قوانین تعللی ندارند و عامل به وظایف خود هستند؟

اکنون ببینیم مدیر عاملِ غیر عامل به چه کسی گفته می شود؟!

مدیر عامل غیر عامل، کسی است که عملکرد خوبی ندارد.

مدیر عامل باید عامل به رعایت نظم و انضباط باشد.

مدیر عامل باید عامل به حفظ حق و حقوق کارکنان و همچنین ارباب رجوع باشد.

مدیر عامل باید عامل به اخلاق، ادب و متانت باشد.

مدیر عامل باید عامل به صرفه جویی در مصرف منابع انرژی باشد.

مدیر عامل باید عامل به استفاده از کالاهای داخلی و تقویت تولید ملی باشد.

مدیر عامل باید عامل به رعایت قوانین و دستورالعمل ها باشد.

و بالاخره مدیر عامل باید عامل به نماز اول وقت باشد.

 به قلم: حسین فریدونی – سردبیر

بازدیدها: ۲۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *