دومین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهرستان میناب افتتاح شد
با حضور معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان هرمزگان، دادستان و رییس دادگستری شهرستان میناب دومین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر میناب افتتاح به بهره برداری رسید.
به گزارش صدف نیوز: رییس دادگستری شهرستان میناب در این آیین از ورودی ۳۲ هزار و ۷۱۱ پرونده قضایی در دادگستری میناب از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه خبر داد و گفت: برای این تعداد پرونده ۸۶ هزار و ۷۵۵ ابلاغیه صادر گردیده که ۴۸ هزار و ۵۶۰ ابلاغیه به صورت الکترونیکی ارسال شده است.
حسن نیک طبع افزود: هر چقدر ابلاغیه ها و شکایت ها بیشتر به صورت الکترونیکی انجام شود به همان میزان از مراجعه شهروندان به دادگستری و شوراهای حل اختلاف کاسته خواهد شد.
رییس دادگستری شهرستان میناب تصریح کرد: جامعه ای که بیمارستان ها و دادگاههای آن خلوت باشد جامعه ای سعادتمند است اما اگر این دو مکان شلوغ باشد به معنای این است که آن جامعه دارای مشکل است.
نیک طبع ضمن تقدیر از آقای ظهیری مدیر دومین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان میناب، بخاطر پیگیری جهت راه اندازی دومین دفتر و آرزوی موفقیت برای وی اظهار امیدواری کرد که روز به روز شاهد کاهش مراجعه مردم به مراکز قضایی باشیم.
رییس دادگستری شهرستان میناب در پایان گفت: قطعاً این کار برای کسب درآمد و سودآوری نیست و هدف تمام مدیران چنین دفاتری، خدمت به شهروندان و برداشتن باری از روی دوش شعبات دادگاهها و شوراهای حل اختلاف است و ارائه خدمات رایگان قضایی به زندانیان در زندان میناب به صورت یک روز در ماه از جمله وظایف دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان هرمزگان نیز طی سخنانی هدف از افتتاح و راه اندازی دفاتر الکترونیک را ارائه خدمات مطلوب قضایی به شهروندان، توسعه عدالت الکترونیک و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برشمرد.
مجتبی قهرمانی افزود: با توجه به حجم بالای مراجعه به تنها دفتر خدمات الکترونیک در شهرستان میناب و تقاضای شهروندان، دومین دفتر با هدف کاهش مراجعات غیر ضروری به دادگستری ها، تکریم ارباب رجوع و افزایش سرعت، دقت و شفافیت در دادرسی و صرفه جویی در زمان راه اندازی شد.
وی یادآور شد: از طریق این دفاتر مردم می توانند در هر نقطه از کشور شکایات، دادخواست، اظهارنامه و … خود را به تمام دادگستری ها ارسال کنند.
قهرمانی تاکید کرد: برای ارتقاء دستگاه قضایی، فناوری اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار است و از آن بعنوان یکی از شاخصه های پیشرفت یاد می شود و چهار مولفه برای کارآمدی آن باید فراهم شود.
به گفته وی این مولفه ها شامل توسعه زیر ساخت ها، مدیریت اطلاعات، مدیریت دانش و توانمندسازی فناوری اطلاعات است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: از ویژگی های خدمات این دفاتر ارسال ابلاغیه ها در کمترین زمان به مراجعان، رعایت حریم خصوصی افراد، سرعت رسیدگی به پرونده ها و کاهش هزینه های بخش قضا است.
قهرمانی در ادامه افزود: ارسال الکترونیک ابلاغات و اظهارنامه ها نیز دیگر خدمات ارائه شده از سوی این دفتر است.
سید اکبر ظهیری مدیر دومین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان میناب نیز در ابتدای این آیین ضمن خیر مقدم به مسئولان دادگستری استان و شهرستان میناب گفت: از مسئولان استان و شهرستان به خاطر موافقت با تاسیس دومین دفتر خدمات الکترونیکی قضایی در این شهرستان تشکر می کنم زیرا حجم پرونده ها و دادخواست ها در این شهرستان بسیار بالاست و یک دفتر جوابگوی نیاز شهروندان نیست. وی افزود: قطعاً افتتاح دومین دفتر، رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.
بازدیدها: ۱۷۴
آخرین دیدگاهها