سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

مطبوعات هرمزگان در کما

مطبوعات هرمزگان در کما

مطبوعات هرمزگان 2

مطبوعات هرمزگان ۲

یادش بخیر در دهه های گذشته و روزگاری نه چندان دور در استان هرمزگان، علی رغم کمبود امکانات سخت افزاری و نرم افزاری فعالیت مطبوعاتی با شور و هیجان فراوانی در این استان همراه بود و با آنکه ما فعالان این عرصه با مشکلات جانبی فراوانی مواجه بودیم اما با پشتکار و تلاش فعالیت می کردیم و محصول کارمان نیز جذاب و پرطرفدار بود.

انتظار داشتیم با تصویب قوانین مفید و پیشرفت علم و تکنولوژی از مشکلات حوزه مطبوعات کاسته شود، اما متاسفانه شاهد هستیم که این قوانین دست و پاگیر عرصه را بر ما تنگ تر کرده است. همه ما طرفدار اجرای صحیح قانون هستیم ولی برخی قوانین دارای معایبی است که نیاز به اصلاح دارد. یکی از این قوانین، اجرای سامانه توزیع آگهی های دولتی است که هم باعث گرفتاری اصحاب مطبوعات شده و هم کارشناسان حوزه مطبوعات ارشاد استان را کلافه کرده است. قطعا تا زمانی که معایب آن برطرف شود، بسیاری از نشریات در این مقطع قربانی خواهند شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در نشست خبری اخیر خود با خبرنگاران اظهار داشت: نشریات استان به دلیل مشکلات اقتصادی با ضعف محتوا روبه رو هستند.

علیرضا درویش نژاد افزود: اصل فعالیت رسانه ای بر افزایش کیفیت تاکید دارد ولی شرایط اقتصادی صاحبان نشریات و خبرنگاران هم در کیفیت محتوا دخیل است.

وی ادامه داد: رسانه‌ ها سعی کنند به سمت افزایش کیفیت محتوای خود گام برداشته تا مخاطبان بیشتری داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اشاره  کرد: تعدادی از نشریات هرمزگان به دلایلی از جمله عدم انتشار منظم و عدم تکمیل مشخصات خود در سامانه جامع رسانه ها مشمول ماده ۱۶ شده و در معرض خطر لغو مجوز قرار داشتند که با رایزنی هایی که انجام دادیم مانع از لغو امتیاز آنها شدیم و قرار است مهلتی به آنها داده شود که صاحبان امتیاز این نشریات هر چه سریع تر مشکلات نشریه خود را برطرف سازند.

با اینکه مدیر کل محترم ارشاد استان به برخی از مشکلات مطبوعات اشاره کردند اما اصحاب مطبوعات معتقدند که مشکلات این حوزه فراتر از این هاست و نیاز به تشکیل جلسات آسیب شناسی دارد. هر چند اگر به عمق موضوع هدفمند سازی توزیع آگهی ها فکر کنیم درخواهیم یافت که از لحاظ بالا رفتن کیفیت، در دراز مدت به نفع نشریات تمام خواهد شد. اما وضعیت مطبوعات در حال حاضر بسیار بغرنج است و می توان گفت مطبوعات در کما هستند. علاوه بر اینکه عرصه بر هفته نامه ها تنگ شده، روزنامه ها نیز با تنگناهها و فشارهای فراوانی روبرو هستند.

به قلم: حسین فریدونی

بازدیدها: ۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *