سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

انتظار داریم بیمه های درمانی، بدهی خود را به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پرداخت کنند

دکتر داودی:

انتظار داریم بیمه های درمانی، بدهی خود را به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پرداخت کنند

دکتر حسین داودی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: مهم‌ترین اصل در خدمات ارائه آمار و ارقام نیست،  دوره آمار دهی گذشته، اصل رضایت مردم است، می‌توان با تغییر در ساختارهای موجود بدون چشم‌داشت به توسعه عمران رضایت‌مندی مردم را افزایش داد هرچند باید نیاز بهداشت و درمان استان را با طرح‌های عمرانی مرتفع کرد.

به گزارش صدف نیوز، دکتر حسین داودی در یک نشست خبری با بیان اینکه تمامی شهرستان‌های استان دارای بیمارستان دولتی هستند، افزود: در بندرعباس علاوه بر مجتمع آموزشی و درمانی شهید محمدی، بیمارستان کودکان و بخش زنان بیمارستان خلیج‌فارس دولتی اداره و خدمات ارائه می‌شود.

داودی با بیان اینکه در راستای تحقق طرح تحول سلامت امسال ۴۲ تخت به تخته‌‌های روان‌پزشکی استان اضافه ‌شده، خاطرنشان کرد: این تعداد تخت در دو شهرستان رودان و بستک بوده، این در حالی است که تعداد تخت روان‌پزشکی استان تا قبل از این الحاق ۷۰ تخت بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین در برنامه توسعه برای سال آیند نیز افزایش ۵۰ تخت در بندرعباس و ۱۰ تخت در قشم در زمینه روان‌پزشکی خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به راه‌اندازی مرکز جامع سلامت و پایگاه سلامت در بافت حاشیه‌ای استان اشاره و بیان کرد: در پی طرح تحول نظام سلامت برای ارائه خدمات به حاشیه‌نشینان ۳۳ مرکز جامع سلامت، ۵۹ پایگاه سلامت راه‌اندازی شده است.

وی از جذب ۵۵ پزشک برای مناطق محروم استان خبر داد و گفت: در قالب اجرای طرح تحول سلامت  ۸۵۰ نیرو جذب‌شده از جمله به ۵۵ پزشک و ۱۲ دندان‌پزشک می‌توان اشاره کرد.

دکتر داودی از بدهی ۲۸۰ میلیارد تومانی بیمه‌های درمانی به علوم پزشکی هرمزگان خبر داد و افزود: از مجموع ۲۸۰ میلیارد تومان مطالبات از بیمه‌های درمانی، حدود ۲۰۵ میلیارد مربوط به بیمه سلامت که ۳۵ میلیارد آن در قالب اوراق پرداخت اما تاکنون نقد نشده است.

وی اضافه کرد: مابقی مطالبات به بیمه‌ها به ترتیب به بیمه تأمین اجتماعی با ۶۸ میلیارد تومان، نیروهای مسلح با هفت میلیارد تمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) با دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تعلق داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به بیان اینکه عدم پرداخت بدهی از سوی بیمه‌های درمانی می‌تواند به‌ مرور زمان موجب کاهش ارائه خدمات شود، افزود: برخی از بیمارستان‌های دانشگاه به دلیل تعرفه‌ها تراز منفی دارند و عدم پرداخت بدهی از سوی بیمه‌های درمانی موجب آسیب زدن به اعتماد بخش خصوصی ارائه دهند خدمات به بیمارستان‌ها خواهد شد.

وی اضافه کرد: با طولانی شدن عدم دریافت مطالبات از بیمه‌های درمانی که حتی به یک سال می‌رسد که طبق قانون باید طی سه ماه پرداخت شود می‌تواند به ماندگاری پزشکان و رضایت‌مندی کارکنان بیمارستان‌ها از علوم پزشکی آسیب وارد کند تا همین حالا نیز پرستاران استان مطالبات زیادی دارند که نتوانسته‌اند آن‌ها را دریافت کنند و همه این‌ها به دلیل عدم پرداخت به‌موقع بدهی از سوی بیمه‌های درمانی به علوم پزشکی بوده است.

بازدیدها: ۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *