حاشیه نگاری از نخستین اجلاس استانداران ادوار هرمزگان
از استاندار بازرگان تا استاندار روحانی؛چهار دهه تجربه زیر یک سقف
نخستین اجلاس استانداران ادوار هرمزگان در حالی امروز به پایان رسید که برنامه پایانی آن نشست خبری و سؤالات اصحاب رسانه بود.
به گزارش صدف نیوز به نقل از ایسنا، این نشست خبری با متن و حواشی جالبی همراه بود که شمارا به خواندن آن دعوت میکنیم:
*عبدالعلی صاحب محمدی، استاندار اسبق هرمزگان(دولت نهم) در این جلسه حضور نیافت و با احمد راستی، فرماندار بندرعباس در دولت نهم از دفتر استاندار خارج شد و از طرف دیگر عبدالحسین مقتدایی(دولت هشتم) برای شرکت در مراسم رونمایی کتاب خاطراتش با عنوان “از کودک کار تا استاندار” در فرهنگسرای طوبی بندرعباس حضور یافته بود و دیگر غایب بزرگ این جلسه لقب گرفت.
* استاندار هرمزگان که میزبانی این اجلاس را بر عهده داشت علت غیبت برخی استانداران سابق دعوتشده از قبیل مسعود سلطانی فر(وزیر ورزش و جوانان) و ابراهیم عزیزی(دولت دهم) را حضور در جلسه یا در سفر قلمداد کرد.
* در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا سند توسعه استانها پس از تغییر دولتها به فراموشی سپرده میشود، هنگامیکه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی هرمزگان در پاسخ به این سؤال از برنامههای بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت سخن میگفت، حسین طاهری، دبیر مجمع استانداران کشور، پاسخ این مقام مسئول را مرتبط ندانست و از ارسال سندهای توسعهای استان خبر داد.
* نصرتالله تاجیک از استانداران سابق هرمزگان بابیان اینکه در زمان مسئولیتش بندرعباس تنها از یک آموزشکده با خروجی مدرک دیپلم بهره میبرد و امروزه هرچه از آموزش عالی استان و توسعهای مراکز میبینید حاصل تلاش و اقدامات آن زمان است که البته آن دانشکده تبدیل به دانشگاه علوم پزشکی شد که توانست بخشی از مشکل کمبود یا نبود پزشک در هرمزگان را برطرف کند.
* فتحالله معین استاندار سابق هرمزگان مهمترین اقدامش را آغاز بزرگراه بندرعباس-سیرجان دانست و ورود به زمینه احداث استخرهای پرورش میگو و ماهی در قفس را بهعنوان فعالیتهای اقتصادی نوین در آن زمان از عملکردهای درخشانش نام برد.
* عبدالرضا شیخالاسلامی، استاندار دولت نهم هرمزگان در این نشست گفت: دوران خدمتم در هرمزگان جز بهترین دوران زندگیام بود و به قبول سمت ریاست دفتر رئیسجمهور دولت نهم و دهم رضایت نداشتم اما پافشاریهای آقای احمدینژاد منجر به رفتنم از استانداری شد.
* جاسم جادری استاندار هرمزگان در این جلسه نمره خود از مردم منصف هرمزگان را قابلقبول اعلام کرد.
وقتی نوبت پرسیدن سؤال خبرنگاری از عبدالرضا شیخالاسلامی رسید، این خبرنگار که معین را استاندار دولت اصلاحات و شیخالاسلامی را استاندار دولت نهم و دهم یادکرده بود با واکنش شیخالاسلامی مواجه شد؛ وی در پاسخ گفت: اینکه گفته شد بنده به فلان دولت و کسی دیگر به فلان دولت تعلق دارد، صحیح نیست زیرا استانداران جدا از سلایق سیاسی به کارها اهتمام میورزند و به لحاظ سیاسی رقیب هم نبوده و نیستند و مانند یک گروه دوومیدانی امدادی همدیگر را کامل می کنند.
*زمانی که شیخالاسلامی به تمجید از عملکرد مدیریتش میپرداخت و از رتبه نخست تمامی دستگاههای اجرایی استان در سطح کشور در آن زمان سخن میگفت، مجری جلسه ضمن یادآوری رتبه نخست استان هرمزگان درزمینهٔ اقتصاد مقاومتی در سال جاری، از تلاشهای استاندار فعلی هرمزگان تقدیر کرد و این مقام را تکامل دهنده زحمات استانداران ادوار هرمزگان خواند.
*حسین هاشمی تختی، استاندار سابق و رئیس فعلی مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت با انتقاد از اینکه هرساله درآمد تکلیفی هرمزگان بالا میرود اما بازخورد آن در هرمزگان تغییر چندانی ندارد، تصریح کرد: در زمان استانداریام درآمد تکلیفی استان هرمزگان ۴۰۰ میلیارد تومان و در حال حاضر بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است اما متأسفانه شاهد توسعه تکاملی درزمینهٔ بودجه استان هرمزگان نبودهایم و از دولت میخواهیم نگاه ویژهای به استان هرمزگان در این بخش داشته باشد.
* علی بخش جهانبخش در این جلسه زمانی که به بیان شروطش برای پذیرش استانداری هرمزگان پرداخت، با جمله آرزو بر جوانان عیب نیست از سوی نصرتالله تاجیک و شروط آقای جهانبخش برای تصدی استانداری دولت دوازدهم است از سوی جاسم جادری مواج شد که خنده را بر لبان حاضرین نشاند.
* جهانبخش شروطش برای پذیرش استانداری هرمزگان را پیوست ملی برای هرمزگان و دیده شدن شهروند هرمزگانی بهعنوان یک شهروند ملی و تفویض اختیارات وزیران به استاندار هرمزگان برشمرد.
*زمانی که نوبت به ابراهیم دراز گیسو، استاندار سابق هرمزگان، رسید، مجری جلسه به ذکر خاطرهای پرداخت و افزود: آقای دراز گیسو مبتکر برگزاری جلسات شورای اداری استان هرمزگان در ساعت ۵ صبح در کوه گنو بودند.
*دراز گیسو در ذکر خاطراتش بابیان تفاوتهای کنونی شهرستانهای بشاگرد و جاسک نسبت به گذشته، اظهار کرد: آن زمان افتخار شهرستان جاسک اخذ دیپلم توسط یک فرد بود درحالیکه امروزه شاهد هستیم جاسک در مسیر تبدیلشدن به یکقطب اقتصادی در کشور حرکت میکند.
*در این جلسه جاسم جادری، استاندار هرمزگان بابیان اینکه در اجرای اهداف مناطق آزاد ورود نمیکند، اضافه کرد: به دنبال توسعه در شرق هرمزگان هستیم و به همین منظور سازمان توسعه و عمران مکران را راهاندازی خواهیم کرد تا شاهد باشیم شرق هرمزگان هم رشد کند.
*وی به برخی ناهماهنگیها در مدیریت سابق منطقه آزاد قشم پرداخت و افزود: خوشبختانه در حال حاضر این ناهماهنگیها برطرف شده اما در بحث منطقه آزاد کیش ورودی نکرده و نمیکنیم.
*جادری همچنین از رسانه ها خواست با راهنمایی ها و همراهی شان سبب رخ دادن اتفاقاتی بزرگ در استان باشند و از بحث های چالشی خودداری کنند و رسانه ها به عنوان بازوان کمکی به رفع موضوعات و دغدغه ها بپردازند.
* مرتضی بازرگان، دومین استاندار هرمزگان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بیان خاطراتش گفت: روزی که به بندرعباس آمدم شاهد بودم از وانت برای جابهجایی استفاده میشد درحالیکه در تهران از این وسیله نقلیه برای جابهجایی مردم استفاده نمیشد یا خیابان اصلی شهر تنها پهنایی ۴متری داشت که از آسفالت بیکیفیتی بهره میبرد که این پیشرفت امروز را باید ارج نهیم و بدانیم چه زحماتی برای این مهم کشیده شده است.
*حسین طاهری، دبیر مجمع استانداران سراسر کشور در پایان از حاضرین در این نشست خواست نامه ای را که از سوی این مجمع برای توسعه مکران آماده شده است و قرار است به دست رئیس جمهور برسد را امضا کنند.
بازدیدها: ۲
آخرین دیدگاهها