استاندار هرمزگان:
هرمزگان مستعدترین استان ساحلی جنوب کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی است
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: هرمزگان به واسطه دارا بودن مرز طولانی آبی مستعدترین استان ساحلی جنوب کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه فعالیت های اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.
به گزارش صدف نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، دکتر جاسم جادری در سیزدهمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، عنوان کرد: استان هرمزگان در دولت یازدهم با وجود همه محدودیت های ناشی از تحریم و کمبود منابع در کشور به شهادت آمار در زمینه سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت ها و بهبود فضای کسب و کار و افزایش درآمد موفقیت های چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: هرمزگان در پرتو اقدامات دولت تدبیر و امید و در راستای اجرای سیاست های دولت الگوی راستین همزیستی و گنجینه ظرفیت های اقتصادی و کارگاه سازندگی کشور شده است.
استاندار هرمزگان افزود: هرمزگان با همت و تلاش مدیران و مشارکت بالای مردم توانسته رشد شتابانی در مسیر توسعه تجربه کند و در برخی شاخص ها از میانگین ملی پیشی گرفته است.
جادری بیان داشت: در بخش زیرساخت های حمل و نقل طول شبکه راه های استان نزدیک به ۶۰۰ کیلومتر افزایش یافته و توسعه بزرگراه های استان با احداث ۱۳۷ کیلومتر بزرگراه از اقدامات مهم بوده است.
وی تصریح کرد: شبکه ریلی هرمزگان با کارکرد ملی و منطقه ای با ظرفیت اسمی ۴۰ میلیون تن توانسته حجم جا به جایی کالا را به ۱۵ میلیون تن برساند و عملکرد بنادر به دو میلیون (teu) افزایش یافته است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: هرمزگان به واسطه دارا بودن مرز طولانی آبی مستعدترین استان ساحلی جنوب کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه فعالیت های اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.
جادری گفت: در زمینه اقتصاد مقاومتی تلاش شده برنامه های همه دستگاه های اجرایی استان همسو با اقتصاد مقاومتی تدوین شود و تاکید بر توسعه فعالیت های دریامحور و تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی و رفع موانع تولید از مهمترین اولویت های کاری در استان است.
وی اظهار داشت: مهمترین بحث در هرمزگان مشکل کمبود آب در بخش شرب و کشاورزی است و ظرفیت های خوبی در بخش آب داریم و نزدیک به ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب شیرین در استان به دریا می ریزد که بهترین روش این است که آب های شیرین را مهار کنیم و همچنین رودخانه های هرمزگان مرزی محسوب نشده اند که نیاز است این مشکل نیز رفع شود.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: برای نجات شهر بندرعباس درخواست ایجاد بندر خشک در شهرستان حاجی آباد را داریم چون با این کار بخش زیادی از بار ترافیکی بندرعباس به بندر خشک منتقل می شود.
بازدیدها: ۸
آخرین دیدگاهها