دریابانی هرمزگان، مبارزه با قاچاق کالا را از ساحل به عمق دریا برده است
فرمانده دریابانی هرمزگان گفت: زمانی میتوان با ورود قاچاق کلان به کشور برخورد شود که در گمرک تجهیزات مکانیزه و الکترونیکی به نسبت کانتینر وجود داشته باشد.
به گزارش صدف نیوز: سرهنگ علی میرشمسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیاست ناجا به سمتی رفته است که مبارزه را از ساحل به عمق دریا ببرد.
به گفته وی با بسته شدن دهنه لارک توسط دریابانی که یکی از اصلیترین نقاط عبور شناورهای حامل کالای قاچاق محسوب میشود ۶۰ درصد قاچاق ورودی از این نقطه کنترل شده است.
فرمانده دریابانی استان هرمزگان تصریح کرد: در ۶ ماهه سال جاری ۵۰۰ میلیارد کالای قاچاق بدست نیروهای دریابانی و مرزبانی استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱۹ درصد رشد داشته است.
سرهنگ میرشمسی عنوان کرد: با توجه به تصمیمات و برخوردهای ایجاد شده و سختگیریهای دریابانی، میزان ورود کالای قاچاق از هرمزگان کاهش قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه دریابانی در صحنهها و حوادث دریایی حضوری فعال دارد و خدمات انتظامی را به مردم در این منطقه ارائه میدهد، افزود: طرح پلمب موتور شناورها یکی از طرحهایی است که توسط دریابانی به مرحله اجرا در آمد و در ۲ ماه گذشته تاکنون بیش از ۱۵۰۰ دستگاه شناور بهمنظور جلوگیری از سرقت و جابهجایی، شماره موتور دریافت کردهاند.
فرمانده دریابانی استان هرمزگان همچنین از شناسنامهدار کردن شناورهای بیهویت خبر داد و گفت: در هرمزگان حدود ۳ تا ۴ هزار شناور بیهویت وجود دارد که تاکنون ۲ هزار شناور شناسایی و دفترچه مرزبانی دریافت کردهاند.
این مسؤول انتظامی ادامه داد: روزانه چهار تا پنج هزار کانتینر از طریق مرز دریا وارد کشور میشود و زمانی میتوان با ورود قاچاق کلان به کشور برخورد شود که در گمرک تجهیزات مکانیزه و الکترونیکی به نسبت کانتینر وجود داشته باشد.
میرشمسی در پایان بیان داشت: تنها ۳۰ درصد کالای قاچاق از مبادی دریا و مبادی غیررسمی وارد کشور میشود و زمانی پلیس به قاچاقهای کلان دسترسی پیدا میکند که مردم منطقه و ساحلنشینان با ما همکاری و همراهی داشته باشند در غیر اینصورت مبارزه با قاچاق کالا مطلوب نخواهد بود.
بازدیدها: ۱۲
آخرین دیدگاهها