استاندار هرمزگان :
امام حسین (ع) با هدف احیا امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند
استاندار هرمزگان گفت: امام حسین (ع) برای برپایی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و گسترش معارف اسلام در برابر مقابل یزید و یزیدیان قیام کردند.
جاسم جادری در آیین پایانی چهاردهمین اجلاس پیر غلامان حسینی در بندرعباس اظهار داشت : اگر کسی به دنبال دست یافتن به فلسفه یا چرایی این قیام تاثیر گذار در تاریخ است باید به مطالعه و بررسی سخنان، سیره، روش و منش آن حضرت بپردازد.
وی ادامه داد: با مطالعه زندگی، سیره، روش و سخنان ایشان می توان به هدف این قیام که آثار آن تا کنون ادامه دارد، پی برد.
به گزارش صدف نیوز: استاندار هرمزگان اضافه کرد: آن حضرت با چهار هدف احیای مظاهر و نشانه های اسلام راستین، اصلاح و بهبود وضع مردم، مبارزه با سمتگران اموی و فراهم ساختن بستری مناسب برای عمل به احکام اسلامی قیام کردند.
وی خاطر نشان کرد: قیام امام حسین (ع) ضد حکومت ظالم بنی امیه بر اساس دستورهای صریح قرآن و پیامبر اسلام ( ص ) مبنی بر تامین و گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بوده است.
جادری اشاره کرد: با توجه به اینکه مردم بر آیین و دین رهبران جامعه خود هستند و اگر رهبران جامعه حامی و مجری عدالت نباشند نباید انتظار جامعه ای صالح و ایمانی داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان و رئیس ستاد استانی چهاردهمین اجلاس پیرغلامان حسینی نیز دراین آیین اظهار داشت: دو روز برگزاری این اجلاس در تاریح استان ماندگار خواهد بود.
بهروز اکرمی ابراز داشت: پس از دریافت این میزبانی توسط استاندار هرمزگان برنامه ریزی های لازم برای برگزاری اجلاس چهاردهم در استان آغاز شد.
وی با بیان اینکه برنامه های برگزاری این اجلاس در سه محور طراحی شد، ادامه داد: ابتدا تلاش شد مراسم در شان مهمانان باشد ، دوم میزبانی مردم استان در طراز مهمانان نشان داده شود و سوم آنکه بر اساس سیاست های اقتصاد مقاومتی از امکانات داخلی استان استفاده گردد.
مسئول استانی چهاردهمین اجلاس پیرغلامان حسینی اضافه کرد: این اجلاس با حضور ۶۵۰ نفر پیر غلام و خادم حسینی از سایر سراسر کشور که در بین آنان ۳۵ نفر از ۱۷ کشور جهان حضور دارند و ۱۰۰ نفر از شهرستان های هرمزگان برگزار شد.
در بخشی از مراسم اختتامیه نیز پرچم بارگاه و آستان مقدس امام حسین (ع)، که توسط خادمان امامزاده سید مظفر (ع) بندرعباس و سید عبدالعزیر به نمایندگی از حرم امام حسین (ع) حمل می شد، به محل برگزاری مراسم آورده و توسط استاندار هرمزگان به استاندار اصفهان که میزبانی دور بعدی این اجلاس را بر عهده دارد واگذار شد.
هرمزگان افتخار برگزاری چهاردهمین اجلاس پیرغلامان حسینی را یافت و با تحویل پرچم حرم اباعبدالله الحسین (ع) به استاندار اصفهان ، مردم آن دیار میزبانی پانزدهمین اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی را برعهده دارند.
در پایان این اجلاس علاوه بر۳۰ خادم و پیر غلام حسینی ، کیانوش دالوند فیلم ساز، غلامرضا صنعتگر، استاد حمید سبزواری، زنده یاد آیت الله مصطفوی ، سید عبدالعزیز الموسی از خادمان امام حسین (ع) در کربلا، شیخ عیسی احمد قاسم رهبر شیعیان بحرین و دو فرزند شهید مدافع حرم هرمزگان زهرا و محمد امین سالاری مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
همچنین مراسم سنتی سینه زنی نشسته هرمزگان که در این اجلاس به ثبت ملی رسید ، نیز اجرا شد.
چهاردهمین اجلاس خادمان و پیرغلامان حسینی در حالی فرجام یافت که شرکت کنندگان در مدت دو روز برگزاری در دو نشست علمی شرکت کردند.
در پایان نشست علمی روز دوم اجلاس ۱۴ نفر از پیر غلامان هرمزگان در راستای گسترش فرهنگ حسینی تلاش های شایان توجه ای داشته اند مورد تجلیل قرار گرفتند.
مراسم آغازین چهاردهمین اجلاس بین المللی پیرغلامان و خادمان حسینی در بندر عباس ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز چهارشنبه با حضور۷۵۰ پیرغلام و خادم حسینی از داخل و خارج کشور و مراسم پایانی نیز ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه شامگاه پنجشنبه هشتم مهر ماه در حسیینیه ثارالله بندرعباس آغاز و در ساعت ۲۲ فرجام یافت.
تمبر یادبود و بزرگداشت چهاردهمین اجلاس بین المللی پیرغلامان و خادمان حسینی روز سه شنبه در بندرعباس رونمایی شد.
حضور یک پیرغلام سالمند که سن او به حدود ۱۲۳سال می رسد و کماکان نوحه خوانی و مدیحه سرایی می کند از ویژگی های چهاردهمین اجلاس بین المللی پیرغلامان و خادمان حسینی در بندرعباس بود.
۶ دوره ابتدایی این اجلاس در شهر تهران و هفت دوره آن در استان های زنجان، بوشهر، همدان، اردبیل، اهواز، گلستان و شیراز برگزار شد.
هدف از برگزاری چهاردهمین اجلاس پیرغلامان حسینی در شهرهای مختلف کشور آشنایی هرچه بیشتر مردم با آداب و رسوم عزاداری در شکل های سنتی و در نهایت ثبت جهانی آن اعلام شده است.
استان هرمزگان دارای یک هزارو۲۰۰ هیات مذهبی در شهرها ، بخش ها و روستاها بوده که در مناسبت های مذهبی بویژه دردهه محرم بیشترین فعالیت های مذهبی در زمینه برگزاری آیین های سوگواری از قبیل روضه خوانی، نوحه سرایی، سینه زنی، علم گردانی و تعزیه خوانی دارند.
بازدیدها: ۲
آخرین دیدگاهها