مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان:
احداث خط سوم انتقال آب از میناب به بندرعباس کذب است
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان احداث خط سوم انتقال آب از شهرستان میناب به بندرعباس را تکذیب کرد و گفت: به هیچ عنوان چنین طرحی در دستور کار نبوده و فقط در حال اصلاح و بازسازی خط قدیمی انتقال آب هستیم.
به گزارش صدف نیوز: هوشنگ ملایی در نشست خبری هفته دولت افزود: ذخیره آب سد استقلال میناب ناچیز است و چنانچه بارندگی نداشته باشیم برای بیش از چند ماه کفایت نمی کند. اما طرح انتقال آب سد جگین به بندرعباس در دست مطالعه است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان تصریح کرد: استان هرمزگان حدود ۱۷ سال است که با خشکسالی مواجه است و نسبت به متوسط بارندگی کشور، ۳۰ درصد کمتر است.
هوشنگ ملایی در جمع خبرنگاران با تشریح وضعیت منابع آب هرمزگان و نقش مدیریت مصرف و کاهش تنش آبی و عبور از بحران کمآبی استان اظهار داشت: تقاضا پیش از مصرف در شرایط اقلیمی و تابستان هرمزگان موجب شده است مصارف آب در بخشهای شرب و کشاورزی از حد متعارف عبور کرده و مشکلاتی در تامین آب ایجاد شود.
وی افزود: بهمنظور بررسی و راهکارهای مقابله با تنش آبی هرمزگان کمیته بحران و پدافند غیر عامل با هدف بررسی و اجرای طرحهای عملیاتی تشکیل شده است تا به مطالعه منابع آبی موجود نسبت به مدیریت آب اقدام و عمل صورت پذیرد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان ضمن دعوت از عموم مردم شریف هرمزگان و ذینفعان آب، خواستار بهینهسازی مصرف آب شد.
ملایی گفت: چنانچه شهروندان هرمزگان اراده کنند و مصارف روزانه خود را مدیریت نمایند میتوانند بازوی اجرایی مطمئن برای این شرکت در گذر از بحران آب در تابستان شوند.
وی با اشاره به پایان فصل بارش نزولات جوی در استان از یک سو و آغاز فصل کشت خواستار همکاری کشاورزان هرمزگان در اجرای روشهای بهینه مصرف در کشاورزی و همچنین اجرای طرح احیا و تعادلبخشی منابع آب زیرزمینی شد.
این مسؤول عنوان کرد: استان هرمزگان حدود ۱۷ سال است که با خشکسالی مواجه است.
ملایی ادامه داد: هماکنون از ۴۳ دشت هرمزگان، ۳۸ دشت بهعلت افت شدید منابع آب زیرزمینی و برداشتهای بیرویه، دشتهای ممنوعه اعلام شده است و چهار دشت شمیل، حاجیآباد، هشتبندی و میناب نیز با افت شدید و بحران جدی روبروست.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای هرمزگان گفت: در حال حاضر ۲۳ هزار حلقه چاه مجاز و پنج هزار حلقه چاه غیر مجاز در هرمزگان وجود دارد که چاههای غیر مجاز خود از عوامل ایجاد کمآبی در استان هستند.
ملائی از شهروندان و کشاورزان هرمزگان خواست با توجه به شرایط بحرانی کمبود آب، مسأله صرفهجویی را جدی گرفته و در مصرف خود نهایت صرفهجویی را داشته باشند.
وی افزود: یکی از پروژههای ملی در استان احداث سد سرنی است که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ۹۰ میلیون یورو از محل بانک توسعه اسلامی برای احداث آن تامین شده است.
این مسؤول ادامه داد: این پروژه در حدود دو سال آینده به اتمام خواهد رسید و بخشی از آب آن برای شرب مردم بندرعباس و بندرخمیر اختصاص مییابد و نحوه توزیع آب آن با شرکت آب منطقهای است.
بازدیدها: ۲۰
آخرین دیدگاهها