سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

هرگونه افراط و تفریط، آسیب جدی به کشور می زند

عضو کمیسیون صنایع مجلس؛

هرگونه افراط و تفریط، آسیب جدی به کشور می زند

به نظر من در کشوری که بحث مهم آن مردم سالاری دینی است؛ اصلی ترین پیام، پرهیز از هرگونه افراط و تفریط و پرهیز از هجمه هایی بی موردی است که این روزها مطرح می شود. این افراط و تفریط ها، آسیب هابی بسیار جدی به کشور، نظام و بدنه مدیریت کشور وارد می کند.

به گزارش صدف نیوز: بهروز نعمتی در گفت و گو با اعتدال، ضمن بیان مطلب فوق در ادامه اظهار داشت: شاید اگر رویه اعتدال در اتفاقات ۸۸ نیز پیگیری می‌شد قطعاً، این گونه آسیب ها، ضرر و زیان متوجه نظام نمی شد. بنابر این دیگر فرصتی برای ریسک مجدد و انجام اقداماتی به دور از تعقل و تدبر اعتدالی حتماً آسیب هایی زیادی برای کشور به دنبال خواهد داشت. لذا ضرورت وجود اعتدال در کشور امری اجتناب ناپذیر است.

عضو کمیسیون صنایع مجلس با انتقاد از طرح دولت در اعطای وام خودرو داخلی، اظهار داشت: بنده جزو مخالفان این اقدام دولت بودم. این اقدام شاید در کوتاه مدت مناسب باشد و خودروسازان را خشنود کند اما جایگاه بقیه صنایع در این طرح کجاست؟ به هر صورت حل معضل رکود تنها در گرو حل مشکل خودروسازان نیست و دولت باید یک بسته حمایتی مناسبی را تهیه کند.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، در ادامه خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بانک ها وظیفه دارند در این راستا از صنعت و تولید حمایت کنند. وقتی بانکی سود ۲۲٫۵% از کشاورزان می گیرد دیگر جایگاه این بانک ایجاد توسعه نیست. بلکه بانک باید به عنوان ابزاری در کنار دولت و زمینه ساز رونق در تولید باشد. از همین رو با روند فعلی، بانک در راستای توسعه کشور نبوده است.

این عضو فراکسیون رهروان ولایت، با بیان اینکه دولت باید بتواند تولید را به حرکت درآورد، گفت: بدون تعارف تا زمانی که تولید حرکت نکند و کالای اولیه به کالای ثانویه تبدیل نشود ما با رکود روبه‌رو هستیم. باید به این سمت و سو برویم که سرمایه های اندک خود را در اختیار بانک های توسعه ای قرار داده تا آنها بتوانند سرمایه‌گذاری ها را انجام داده و تولید را رونق بخشند.

وی با تاکید بر اینکه در دولت احمدی نژاد صنعت ما نابود شد، اظهار داشت: حجم بزرگی از نقدینگی کشور در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد هزینه شد که متاسفانه تورم و رکود را به دنبال داشت. در دولت قبل بسیاری از مواقع با آزمون و خطا پیش رفتیم و در برخی مواقع دولت اشتباهات بزرگی انجام داد.به ویژه در این مورد که وزارت صنعت و معدن متولی مدیریت تولید شد؛ در حالی که این دو حوزه کاملا نامأنوس هستند.

وی در ادامه افزود: اما اینکه بخواهیم یک دولت یا دو دولت را مقصر بدانیم قطعا اینگونه نیست. اما واقعیت این است در دوران دولت پیشین صنعت ما نابود شد. برای مثال زمانی در قزوین کارخانه فرنخ و مهنخ به عنوان ظرفیت بزرگ مجموعه ریسندگی در کشور می‌توانست فعالیت کند؛ منتهادر دوران آقای احمدی نژاد تعطیل شد. در شرایط کنونی باید فضا را برای سرمایه‌گذاری جدید آماده کرد، دولت فقط باید به عنوان کاتالیزور عمل کند.

بازدیدها: ۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *