سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

اهالی رسانه باید فراجناحی باشند

اهالی رسانه باید فراجناحی باشند

(به قلم: حسین فریدونی – سردبیر)

نشریات، رادیو و تلویزیون و دیگر رسانه های ارتباط جمعی متعلق به همه مردم است و باید انعکاس دهنده نظرات و خواسته های اقشار مختلف مردم باشند. بر این اساس، اهالی رسانه برای ایجاد وحدت و همدلی در کشور باید فراجناحی عمل کنند.

همان طور که گزارشگران فوتبال و یا داوران ورزشی باید بی طرف باشند اهالی رسانه هم باید بی طرف باشند. وگرنه اعتماد عمومی نسبت به رسانه ها خدشه دار می شود و مردم به رسانه های بیگانه روی می آورند. دلیل اقبال مردم به شبکه های ماهواره ای و رسانه های مجازی بیگانه چیزی جز جناحی عمل کردن رسانه ملی و خودسانسوری مطبوعات ما نمی تواند باشد.

ما باید نظام مقدس جمهوری اسلامی را مانند یک هواپیما تصور کنیم و جناح چپ و راست را دو موتور آن بدانیم و تلاش کنیم هر دو موتور آن با قدرت کار کنند زیرا هر یک از آنها دچار مشکل شوند هواپیما با خطر سقوط مواجه خواهد شد. لذا دلسوزان نظام باید در حفظ هر دو جناح سیاسی در کشور بکوشند. کشور ما الگوی مردمسالاری دینی در جهان محسوب می شود و باید مراقب رفتار و کردار خود باشیم و هر اقدامی را طبق موازین شرعی اسلام انجام دهیم. با کارهای غیر قانونی و بد اخلاقی که جایگاهی در دین ما ندارد مردم را ناامید نکنیم. زمینه حضور حداکثری مردم را در انتخابات فراهم آوریم تا بار دیگر مردم وفادار به انقلاب با اشتیاق و دلگرمی، حماسه حضور خود را تکرار کنند.

مصالح نظام و انقلاب مهم تر از مصالح جناحی است. مطمئن باشیم که همه کاندیداها با هدف خدمت به مردم و انقلاب وارد صحنه می شوند و نظام را قبول دارند که کاندیدا می شوند. رقابت های انتخاباتی اگر سالم و طبق موازین قانونی باشد و با بد اخلاقی و تخریب همراه نشود موجب نشاط و بالندگی در کشور می گردد و هیچ فتنه ای گریبانگیر کشور نخواهد شد.

در دوران دفاع مقدس همدلی و از خود گذشتگی در بین مردم ما موج می زد و مردم ما با شکم گرسنه شب را به صبح می رساندند و خالصانه از انقلاب و این مرز و بوم دفاع می کردند. حرفی از چپ و راست هم در میان نبود. کسی نمی گفت فلان گروه حق حضور در جبهه را ندارد. کاش اکنون هم به حال و هوای دوران دفاع مقدس بر می گشتیم و دلهایمان از کینه و دشمنی خالی می شد و همه با هم برای سربلندی نظام اسلامی تلاش می کردیم.

امسال دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز خبرگان و مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم و اهالی رسانه باید فضای جامعه را آرام و پرنشاط جلوه دهند تا مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد. زیرا مشارکت بیشتر مردم، رای به نظام اسلامی تلقی می شود و دشمنان انقلاب را ناامیدتر خواهد کرد.

امید است در انتخابات هفتم اسفندماه، کاندیداهای شایسته به بهانه های واهی و وابستگی جناحی رد صلاحیت نشوند و همان طور که برای اعزام به جبهه جنگ، وابستگی به جناح های چپ و راست ملاک نبود برای حضور در مجلس هم نباید ملاک عمل قرار گیرد.

بازدیدها: ۱۴

3 comments on “اهالی رسانه باید فراجناحی باشند

  1. گنجی پور گفت:

    بنام خدا
    جناب اقای فریدونی
    قدم برداشتن در وادی سیاست برای شما زود است
    شما درپایان سخنان خود با ذکر خاطره ای از زمان جنگ که برای شرکت در جنگ مانعی برای کسی و حزبی جهت
    شرکت در دفاع نبود ( که البته اینگونه نبود )متمسک شده اید که بله پس حالا هم بیایند و از ورود افراد و گروهها در انتخابات ( ورود به مجلس )
    جلوگیری نکنند. و به این طریق به اعضا محترم شورای نگهبان توصیه به عدالت و دوری از بهانه های واهی جهت عدم تایید نموده اید
    جناب فریدونی
    اولا دفاع بر همه واجب است که بر اساس توان اقدام کنند
    اما وکالت مردم و قرار گرفتن در مجالس مهم که در راس امورند فقط برای صالحین و دارندگان شرایط ان که صد البته طبق قانون مراکزی وظیفه احراز ان تونمندیها دارند یک امر دیگر است
    و شورای نگهبان و هیت های نظارت وظایفی قانونی بر دوش دارند که نمی توانند برابر توصیه شما ان وظایف را کناری بگذارند و اجازه دهند هر کس و هر حزبی بتواند وارد مجالس شورای اسلامی و خبرگان شوند .
    بهتر است شما نیز بجای تجویز این گونه نسخه های به ظاهر عامه پسند اما خلاف عقل سلیم و قانون به تکمیل اطلاعات خود بپردازید تا اینگونه در این ایام بر التهاب و تشویش جامعه نپردازید .

  2. گنجی پور گفت:

    جناب اقای فریدونی
    در قسمتی از سخنان خود فرموده اید (مطمن باشیم که همه کاندیداها با هدف خدمت به مردم و انقلاب وارد صحنه میشوند )
    سوال : شما از کجا به چنین اطمینانی رسیده اید
    ایا این تفکر شما یک نوع خوش باوری غیر عقلانی نیست
    ایا مگر ندیده اید کسانی که کاندید شدند و به مجلس رفتند و اخر با خیانت همه را گرفتار کردند و هم اکنون در دامن دشمن جای گرفته اند ؟ ایا میخواهید اسامی انها را به شما بگویم البته نیازی نیست خودتان نامشان را میدانید
    جناب فریدونی
    متاسفانه در مطلب شما نکات منفی دیگری هم هست که از ان میگذرم .
    برای شما ارزوی پیروزی و سربلندی دارم .
    موفق باشید

  3. حیدری گفت:

    جناب گنجی پور
    نکات مثبت در یادداشت آقای فریدونی بیشتر از نکات منفی است و همین که بسیاری از واقعیتهای دنیای سیاست را بیان کرده جای شکرش باقی است. متاسفانه بسیاری از شخصیتهای سیاسی و اجتماعی هستند که حرف و عملشان یکی نیست حرفهای قشنگ می زنند ولی صادقانه با مسائل برخورد نمی کنند.
    پرسیده اید از کجا مطمئن باشیم که همه کاندیداها با هدف خدمت به مردم و انقلاب وارد صحنه میشوند؟ شاید برخی به قول شما مشکل داشته باشند اما افراد شناخته شده ای همچون هاشمی رفسنجانی و سید حسن خمینی و … که نمی توانند ضد انقلاب باشند؟ در جناح اصولگرا که افراد متهم به فساد مالی و اختلاس بیشتر پیدا شده. مردم ما آنقدرها فهمیده هستند که بعضی چیزها را تشخیص دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *