استاندار هرمزگان در شورای آموزش و پرورش:
رفع مشکلات آموزش و پرورش نیازمند همکاری فراسازمانی است
استاندار هرمزگان با تاکید براینکه پویایی روند توسعه در گرو تربیت نیروی انسانی کارآمد است تحقق این هدف را در حمایت همه جانبه از آموزش و پرورش به عنوان تامین کننده نیروی انسانی جامعه عنوان کرد و گفت: رفع مشکلات آموزش و پرورش نیازمند همکاری فراسازمانی است.
به گزارش صدف نیوز، دکتر جاسم جادری در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان، عنوان کرد: قطعا تامین نیروی انسانی کارآمد و مورد نیاز کشور در گرو پویایی نهاد آموزش و پرورش به عنوان بستر تربیت نیروی انسانی است و مشکلات و چالش های این بخش باید فراسازمانی دیده شود.
وی تصریح کرد: اگر نگاه به آموزش و پرورش بخشی باشد و رفع مشکلات آن به خود مجموعه خلاصه شود قطعا کشور آسیب خواهد دید چرا که نیروی انسانی همه بخش های جامعه، درهمه حوزه ها، در آموزش و پرورش تربیت می شود.
به گفته رئیس شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان در این مسیرهمه باید آموزش و پرورش را در برون رفت ازچالش های فرا رو در امر تربیت و تامین نیروی آینده ساز کشور یاری نمایند و نگاه به این مجموعه باید فرابخشی باشد.
جادری با تاکید براینکه پایه توسعه هرکشور نیروی انسانی متخصص است، آموزش و پرورش را مهمترین رکن توسعه برشمرد و خاطرنشان کرد: رمز موفقیت همه جوامع توسعه یافته توجه همه جانبه، مبنایی و فراسازمانی به آموزش و پرورش است که به تعبیری می توان گفت بدون برخورداری ازاین سرمایه بزرگ اجتماعی هیچ کشوری نمی تواند ازتوسعه، پویایی، تحول و کارآمدی مطلوب سخن بگوید.
استاندار هرمزگان درادامه با اشاره به برخی چالش های آموزش و پرورش استان در تامین زیرساخت های آموزشی، ازعدم توجه و پیش بینی لازم به تامین فضاهای آموزشی مورد نیاز، درروند توسعه شهرها، انتقاد کرد و گفت: نگاه به توسعه نباید یک بعدی باشد و اگر در روند عمران و آبادانی از مولفه های موثر توسعه غافل باشیم اصل توسعه دچارچالش و نارسایی است و نمی توان از مواهب آن برخورداربود.
نماینده عالی دولت دراستان هرمزگان مصداق این مهم را عدم توجه به نیازهای آموزشی دربرخی مناطق بندرعباس از جمله بلوارامام حسین(ع) و شهرک پیامبراعظم (ص) عنوان کرد وگفت: ساخت مسکن انبوه در قالب طرح مسکن مهر اگرچه اقدام خوبی است اما اگر به موازات آن خدمات جنبی که از ضروریات زندگی است تامین نباشد در واقع باری برمشکلات افزوده شده است و توسعه را با علامت سوال مواجه می کند.
این مقام مسئول درهمین راستا بیان داشت: شهرک پیامبر اعظم (ص) با آن گستردگی فاقد زیرساخت های لازم از جمله فضاهای آموزشی است که می توان گفت پایه و اساس زندگی را با چالش جدی مواجه کرده است.
رئیس شورای آموزش و پرروش استان هرمزگان احصاء مشکلات آموزش و پرورش و تعیین اولویت ها به منظور تمرکز جدی مدیریت استان در رفع آنان را رویکرد جدی شورای آموزش و پرورش در سراسراستان اعلام کرد و گفت: دراین مسیرهمکاری، همیاری وحمایت جدی همه نهادها و سازمانها باید ضمیمه باشد و آموزش وپرورش را در نیل به اهداف کلان که همانا توسعه مطلوب است یاری نمایند.
جادری درپایان تاکید کرد: این مهم در واقع تسهیل کننده توسعه درهمه بخش هاست و هر مجموعه ای که بخواهد به توسعه مطلوب بیندیشد نیازمند برخورداری از نیروی انسانی توسعه یافته است که در آموزش و پرورش تربیت می شود.
توسعه زیرساخت ها و تامین فضای آموزشی مورد نیاز اولویت جدی آموزش و پرورش است
شایان ذکر است؛ دراین نشست مدیرکل و دبیرشورای آموزش و پرورش استان هرمزگان با ارائه گزارشی از روند مصوبات جلسه گذشته شورا،خواستارهمکاری همه جانبه با آموزش وپرورش در اجرای طرح ها و برنامه های سال جاری شد.
علی کرمپورافزود: آموزش و پرورش هرمزگان با نگرش برنامه محور و تحولگرا و استفاده ازهمه ظرفیت ها به توسعه مطلوب می اندیشد و در این مسیر نیازمند توجه و نگاه ویژه است.
وی با اشاره به مهمترین نیاز آموزش وپرورش استان خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت ها و تامین فضای آموزشی مورد نیاز اولویت جدی در مسیر برنامه های آموزش و پرورش است که هم اکنون آموزش وپرورش استان در این بخش با مشکلات جدی روبروست.
دبیر شورای آموزش و پرورش استان درهمین راستا با اشاره به کمبود دوهزار و ۸۰۰کلاس درس دراستان خاطرنشان کرد:علاوه براین میزان کمبود، دوهزار و ۵۰۰کلاس نیز تخریبی و فرسوده هستند که هرآن امکان بروز حادثه می رود و موجب نگرانی جدی است.
وی یادآورشد: اگرچه روند توسعه زیرساخت های آموزشی در سالهای اخیرچشم اندازقابل توجه ای دارد اما تا رسیدن به سطح مطلوب و مورد نیاز نیازمند حمایت همه جانبه هستیم چرا که بدون دستیابی به این مهم اصل آموزش و پرورش با چالش مواجه است.
کرمپوردر پایان با قدرانی از حسن توجه استاندار هرمزگان در جایگاه رییس شورای آموزش وپرورش استان، اظهارامیدواری کرد: درسایه هم افزایی، تعامل و همکاری همه جانبه شاهد کارآمدی آموزش و پرورش استان درمسیر توسعه باشیم.
شایان ذکراست؛ اختصاص ۲٫۵میلیارد ریال برای تکمیل خوابگاه خواهران در پردیس دانشگاه فرهنگیان و همچنین برنامه ریزی اجرای فیبرنوری دراین پردیس، تشکیل کمیته احصاء مشکلات فضاهای آموزشی در سراسر استان و ارائه گزارش جهت تصمیم گیری سریع، تکمیل هشت پروژه های نیمه تمام آموزشی درشهرک پیامبراعظم، فراهم نمودن تمهیدات لازم جهت اجرای طرح ۳-۳ در دوره ابتدایی با شیب ملایم دراستان (به استثنای مدارس هیات امنایی ومدارس خاص که درآیین نامه ی آنها یک شیفت بودن لحاظ شده است )، محدود ماندن مجوزهای صادره دوره پیش دبستانی از سوی بهزیستی تا سن چهارسال واختصاص مجوزهای چهار تا شش سال به آموزش و پرورش، رفع مشکلات بیمه ای فرهنگیان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شرکت های بیمه از اهم مصوبات این جلسه شورای آموزش و پرورش استان بود.
بازدیدها: ۶
آخرین دیدگاهها