رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان:
بیمارستان سوانح و سوختگی بندرعباس به دلیل بی برقی تعطیل است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان، از مشکل بی برقی جهت خدمات دهی بیمارستان سوانح و سوختگی بندرعباس خبر داد و گفت: این مشکل منحصر به این مرکز نوساز درمانی نیست بلکه بیمارستان قشم نیز با همین مشکل مواجه است که این چالش در امر خدماترسانی حوزه سلامت و درمان استان اخلال ایجاد کرده است.
دکتر محمد شکاری در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، اظهار داشت: این مرکز تخصصی که نیاز مبرم استان در حوزه درمان است و بیماران سوختگی ناگزیر اعزام به استانهای همجوار هستند با وجود مشکلات و تنگناهای مالی احداث شد اما برای تأمین برق آن شرکت توزیع برق ۲۵ میلیارد ریال پول طلب کرده است و عنوان میدارد تا این پول پرداخت نشود برق این بیمارستان تأمین نخواهد شد.
به گزارش صدف نیوز: وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شبکه موجود در محدوده بیمارستان فاقد میزان برق مورد نیاز بیمارستان است، شرکت توزیع برق اعلام کرده باید از مرکز شهر درحوالی میدان ابوذر اقدام به تأمین برق به میزان سه مگاوات کند که این امر با توجه به فاصله چند کیلومتری هزینه سنگینی را میطلبد.
وی اضافه کرد: اگر چه بیمارستان قشم تحویل موقت شده و برخی تجهیزات آن نیز نصب شده است اما به دلیل عدم نصب کامل تأسیسات از جمله برق این مرکز هنوز در چرخه فعالیت قرار ندارد که امیدواریم به زودی با رفع این موانع مرکز تخصصی درمانی در جزیره قشم افتتاح شود.
این مقام مسئول با اشاره به کمبود یک هزار تخت بیمارستانی در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: هماکنون یک هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در هرمزگان وجود دارد که تا تأمین نیاز استان باید یک هزار تخت دیگر به این ظرفیت افزوده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان تأکید کرد: اگر چه روند ساخت بیمارستان و مرکز تخصصی در سراسر استان هرمزگان با رشد چشمگیری مواجه است اما تا تکمیل آنها استان هرمزگان با مشکلاتی از این دست مواجه است.
به گفته شکاری، ساخت بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی پردیس که توسط راه و شهرسازی دنبال میشود با این اعتبار سالیانه حداکثر ۴۰ میلیارد ریال سالهای سال طول خواهد کشید و اگر خواهان تکمیل این پروژه هستند باید مدیریت ساخت آن را به دانشگاه علوم پزشکی واگذار کنند تا با تأمین اعتبار از منابع مختلف حداکثر ظرف دو سال آینده به بهرهبرداری برسد.
وی از کمبود شدید تخت بیماران روانی خبر داد و گفت: هم اکنون حدود یکصد تخت ویژه بیماران اعصاب و روان در هرمزگان فعال است که برای تأمین نیاز استان باید حدود ۲۶۰ تخت دیگر به این ظرفیت اضافه شود.
شکاری اضافه کرد: ۱۰ درصد ظرفیت بیمارستانهای استان اعم از دولتی و خصوصی باید به بیماران اعصاب و روان اختصاص پیدا کند که این امر در هرمزگان مغفول مانده است.
وی گفت: تنها بیمارستان اعصاب و روان استان با نام «ابن سینا» نیز علی رغم زیرساختها و امکانات مناسب فاقد اورژانس بیماران روانی است.
بازدیدها: ۹۴
آخرین دیدگاهها