سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

آیا زمین خواران در هرمزگان، زمین گیر می شوند؟

ستاد مقابله با زمین خواری با حضور استاندار هرمزگان تشکیل شد

آیا زمین خواران در هرمزگان، زمین گیر می شوند؟

جلسه ستاد مقابله با زمین خواری

جلسه ستاد مقابله با زمین خواری

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: در استان هرمزگان به دلیل شرایط جدیدی که بر استان حاکم شده و با توجه به طرح ایجاد منطقه آزاد جاسک و توسعه شرق و سایر مناطق استان موضوع مقابله با زمین خواری باید با حساسیت و جدیت خاصی پیگیری شود.

به گزارش صدف نیوز، دکتر جاسم جادری در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با زمین خواری استان هرمزگان با اشاره به دستورات و تاکیدات دکتر روحانی رئیس جمهوری و همچنین معاون اول رئیس جمهور مبنی بر مقابله با پدیده زمین خواری، عنوان کرد: سازمان ها و نهادهای زیادی درگیر این بحث هستند و در استان هرمزگان نیز به دلیل شرایط جدیدی که بر استان حاکم شده و با توجه به طرح ایجاد منطقه آزاد جاسک و توسعه شرق و سایر مناطق استان موضوع مقابله با زمین خواری باید با حساسیت و جدیت خاصی پیگیری شود و نباید فشارهای سیاسی ما را از رسیدن به این مهم بازدارد.

وی با اشاره به آزادسازی ۹۰۰ هکتاراز اراضی تصرف شده در شهرستان بندرخمیر طی ماه های اخیر، افزود: تشکیل این ستاد اقدام مهمی برای جلوگیری و مقابله با زمین خواری است و همه باید در دفاع از بیت المال و اموال دولت حساس باشیم و هماهنگ کار کنیم.

استاندار هرمزگان افزود: در برخی مواقع میان نهادها و سازمان های دولتی ناهماهنگی هایی در واگذاری زمین دیده می شود که این مشکل نیز باید رفع شود.

جادری در ادامه با تاکید بر اینکه طرح ایجاد سازمان توسعه سواحل باید پیگیری و رسیدگی شود، اظهار داشت: ایجاد سازمان توسعه سواحل در قانون برنامه پنجم توسعه نیز مطرح شده و اگر این سازمان تشکیل شود بخشی از مشکلات قانونی در این زمینه قابل حل خواهد بود و با ایجاد آن مسئول سواحل مشخص می شود.

وی همچنین خواستار فعال سازی کمیسیون ماده ۹۹ و شناسایی تعارضات قانونی موجود در موضوع مقابله با زمین خواری شد.

استاندار هرمزگان تاکید کرد: هر سازمان برای مقابله با زمین خواری باید وظایف مربوطه در حفاظت از بیت المال را پیگیری و اجرایی کند.

معاون عمرانی استاندار هرمزگان نیز گفت: اهتمام دولت تدبیر و امید برای مقابله با زمین خواری جدی است.

بابک تراکمه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با زمین خواری استان هرمزگان، عنوان کرد: این ستاد طبق دستورالعمل وزارت کشور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: اقدامات این ستاد در چهار محور اقدامات مقابله با پدیده زمین خواری، پیشگیری از تغییر غیرقانونی کاربری زمین، جلوگیری از تخریب اراضی ملی و پیگشیری از ساخت و سازهای غیرمجاز انجام خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار هرمزگان افزود: در راه مقابله با زمین خواری و احیاء حقوق بیت المال با کسی تعارف نداریم و عزم دولت برای مقابله با زمین خواری جدی است. تراکمه تاکید کرد: از تمامی ابزارهای قانونی برای دفاع از بیت المال استفاده می کنیم.

بازدیدها: ۶

One comment on “آیا زمین خواران در هرمزگان، زمین گیر می شوند؟

  1. مجید گفت:

    با سلام
    با اینکه این همه درباره زمین خواری همه جا حتی درسرتاسر ایران صحبت و جنگ و جدل است ولی مع الاسف هیچ یک از ارگانها برای ریشه کن کردن نه از لحاظ تخریب بلکه راه حل این موضوع فکر نمی کنند ما که در یک روستای کوچک هستیم شاهدیم و مستقیما بنده با مسئولان در ارتباط هستم ولی برای همکاری زمینی که رفع تصرف کرد ه ایم و نیاز مبرم جامعه به زمین برای مسکن جوانان است هیچ یک از آنها همکاری نمی کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *