سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

دومین همایش فرهنگ و شعر عاشورایی در بندرعباس برگزار شد

دومین همایش فرهنگ و شعر عاشورایی در بندرعباس برگزار شد

اختتامیه همایش فرهنگ و شعر عاشورا

اختتامیه همایش فرهنگ و شعر عاشورا

در آستانه اربعین حسینی دومین همایش فرهنگ و شعر عاشورایی همزمان با اختتامیه سوگواره شعر دانشجویی همنوا با نینوا روز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۳۹۳ در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شد.

در این همایش که نماینده ولی فقیه در استان، استاندار هرمزگان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رئیس دانشگاه هرمزگان و جمعی از دانشجویان، شاعران و بسیجیان حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین سید ابومحمد مرتضوی به عنوان میهمان ویژه همایش به ایراد سخن پرداخت و ابعاد پنهان و ناشناخته قیام اباعبدالله الحسین (ع) را تشریح کرد. وی در بخشی از سخنان خود گفت: درست است که قیام امام حسین (ع) برای احیای دین جدش پیامبر (ص) و اجرای امر به معروف و نهی از منکر بود اما تلاش اصلی امام حسین (ع) در روز عاشورا این بود که به مردم بفهماند باید قبل از انجام هر اقدامی به عاقبت آن کار بیاندیشند.

مرتضوی افزود: اگر سپاهیان یزید کمی به عاقبت کار خود اندیشیده بودند دست به آن جنایت فجیح نمی زدند. امام حسین (ع) بارها به سپاهیان کفر توصیه کرد که خوب فکر کنید چون با کشتن من و فرزندان و یارانم چیزی را به دست نخواهید آورد و خیلی زود پشیمان خواهید شد. اما به سخنان ایشان توجه ای نکردند و پس از تمام شدن جنگ آثار پشیمانی در چهره همه آنها نمایان شد و دنیا و آخرت خود را تباه شده دیدند.

وی تاکید کرد: از این رو باید ما نیز به این بخش از سخنان امام حسین (ع) توجه کنیم و همیشه به عاقبت کار خودمان بیاندیشیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم ضمن تسلیت اربعین حسینی گفت: زنده نگهداشتن قیام عاشورا بوسیله شعر و هنر، کار بسیار ارزشمند و ماندگاری است .

آیت الله نعیم آبادی افزود: خوشبختانه دانشجویان و شعرای ما نسبت به مسایل سیاسی و دینی خود کاملا آگاه هستند و پرچمدار حرکتها هستند. حرکتهایی که برای آزادگان جهان الگو شده است.

وی گفت: دانشجوی ایرانی باید نسبت به کارکرد و مسوولیت جهانی خود آگاه باشد و با اندیشه درباره هر موضوع ، تلاش علمی خود را افزایش دهد.

امام جمعه بندرعباس با تاکید بر لزوم اصلاح فرهنگ کار در کشور، افزود: کار به معنای پشت میز نشینی نیست و علم برای تسلط بر طبیعت و استفاده صحیح از امکانات در تولید است نه برای فرار از طبیعت و تا زمانی که جوانان ما امور کشاورزی، باغداری، دامداری و ده ها شغل میدانی را با نشستن در پشت میز بخواهند انجام دهند، نرخ بیکاری بیش از این نیز افزایش خواهد یافت و مشکل اشتغال نیز با اضافه شدن صندلی و گسترش ادارات حل نمی شود.

شعرخوانی شاعران استان و کشور از دیگر برنامه های این همایش بود و در پایان این مراسم از شعرای برگزیده سوگواره همنوا با نینوا تقدیر به عمل آمد.

بازدیدها: ۱۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *