استاندار هرمزگان:
کاری کنیم که دانش آموزان و معلمان در مدرسه احساس عزت و کرامت داشته باشند
استاندار هرمزگان بر لزوم تدوین برنامه جامع راهبردی آموزش و پرورش استان در سه ساحت تبیین وضعیت، سازوکارهای تجهیز منابع و برنامههای راهبردی برای حل مشکلات در دوره ۵ ساله تاکید کرد.
به گزارش صدف نیوز، نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان به ریاست محمد آشوری و با حضور آیت الله محسن ابراهیمی نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، شیخ محمد علی امینی از علمای برجسته اهل سنت هرمزگان، معاونین استانداری هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین کیخا امام جمعه بندرلنگه، شیخ مسعود راهبر امام جمعه اهل سنت بندرلنگه، شیخ احمد سلامی امام جمعه سوزا، سید عبدالله هاشمی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان، محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان و جمعی از فرمانداران برگزار شد.
محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان با قدردانی از زحمات انجام شده برای کسب رتبه نخست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان در کشور، اظهار کرد: روش دولت وفاق ملی سرعت بخشیدن به خدمت رسانی است از این رو این مدل باید در عرصههای دیگر نیز استمرار داشته باشد تا شاهد تداوم رتبههای برتر هرمزگان در سایر بخشها باشیم.
استاندار هرمزگان، شرط موفقیت در پیشبرد اهداف آموزشی را توجه به منظومه چند ضلعی نهضت حمایت از بخش آموزش و پرورش دانست و. گفت: باید تلاش کنیم تا دانش آموزان و معلمان در مدرسه احساس عزت و کرامت داشته باشند و محیط مطلوب تحصیل و تدریس را در کنار ارتقای کیفیت آموزشی فراهم کنیم که برای تحقق این مهم باید از ظرفیت بخشهای پشتیبان بر اساس افزایش بهرهوری استفاده شود.
آشوری با تاکید بر لزوم شناخت ظرفیتهای قانونی و استفاده از آنها عنوان کرد: پیشنهاد من این است که جلسات شورای آموزش و پرورش استان را به دوبخش تقسیم کنیم و در یک بخش امور جاری و مسائل اورژانسی را با گفتگوی عالمانه و منطقی پیگیری کنیم و در بخش دیگرِ شورای آموزش و پرورش راهبردهای میان مدت و بلند مدت را ترسیم و پیگیری کنیم.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بر لزوم تغییر آهنگ حرکت در توسعه زیرساختهای آموزشی تاکید کرد و گفت: برای افزایش سرعت و پیدا کردن راههای میانبر نیاز به طرح جامع بر اساس واقعیتهای میدانی داریم و باید مدلی نیز برای پشتیبانی از استعدادهای مناطق مختلف پیدا کنیم و از منابع نرم افزاری برای پشتیبانی استعدادها استفاده کنیم.
وی سرمایه اجتماعی خیرین مدرسه ساز را نقطه عزیمت برای حل مشکلات آموزشی دانست و گفت: باید این سرمایه را به درستی برای توسعه، رشد و پیشرفت آموزش و پرورش به کار بگیریم.
آشوری عنوان کرد: برنامه جامع آموزش و پرورش باید در سه ساحتِ تبیین وضعیت، سازوکارهای تجهیز منابع و برنامههای راهبردی برای حل مشکلات در دوره ۵ ساله تدوین شود.
وی با اشاره به ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی نیز خاطرنشان کرد: پیشنهاد کردهایم که صندوق حمایت از برنامههای توسعه استان بر اساس مسئولیتهای اجتماعی تشکیل شود که سازوکار آن در حال بررسی است و میتواند به آشفتگیها در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی پایان دهد.
گفتنی است در این نشست از فرماندار، امام جمعه و مسئولان آموزش و پرورش و شهرداران شهرستانهای بندرلنگه، بندرعباس و میناب و بخشدار و مسئولان آموزش و پرورش بخش شهاب قشم به عنوان شوراهای برتر آموزش و پرورش در سطح شهرستانها و بخشهای استان تجلیل شد.
ساعت: ۱۱:۲۵ بعد از ظهر - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
بازدیدها: ۲۸
آخرین دیدگاهها