معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست با رسانه های هرمزگان:
آگهی های مناطق آزاد باید از طریق سامانه توزیع آگهی های ارشاد بین تمام نشریات توزیع شود
مدیران مسئول مطبوعات و رسانه های هرمزگان طی نشستی با دکتر مهدی پور، معاون مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیان دغدغه های رسانه ای خود پرداختند.
به گزارش صدف نیوز، این نشست با حضور مهدی پور معاون مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسمعیل جهانگیری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، همکاران ستادی و مدیران مسئول مطبوعات و رسانه های هرمزگان در سالن رودکی اداره کل برگزار شد.
معاون مطبوعات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برطرف شدن مشکل پرداخت یارانه نشریات خبر داد و گفت: در سال جدید رسانه های محلی و استانی از حمایت بیشتری برخوردار خواهند شد.
فرشاد مهدیپور افزود: در واریز یارانه سه ماهه سوم و چهارم رسانه های کشور مشکلاتی پیش آمده بود که خوشبختانه با تلاش و رایزنی های صورت گرفته موفق شدیم بالاخره بخشی از آنرا اخیرا به حساب صاحبان امتیاز واریز کنیم که این واریزی مربوط به سال گذشته است.
وی در ادامه افزود: در بخشنامه ذکر شده است که آگهی های دولتی خارج از کانال وزارت خانه (آگهی ثبتی- آگهی دولتی،…) نباید توزیع شود و آگهی های مناطق آزاد نیز باید از طریق سامانه توزیع آگهی های ارشاد بین تمام نشریات توزیع شود. همچنین آگهی های صنایع هر استان باید به رسانه های همان استان واگذار شود.
دکتر مهدی پور به همکاری اصحاب رسانه برای برخورد با فیک نیوزها اشاره کرد و در خصوص رسانه های بیگانه گفت: بخش اعظم مطالب منعکس شده در رسانه های بیگانه بازنشر مطالبی است که در رسانه های داخلی تولید شده است. القائات رسانه های بیرونی برای تضعیف اعتماد به نفس رسانه های داخلی است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانههای داخلی نه تنها مرجعیت خود را از دست ندادهاند، بلکه نسبت به رسانهها و بنگاههای فارسی زبانِ خارجنشین در موضع قدرت قرار دارند.
فرشاد مهدیپور افزود: اگر رسانههای داخلی در موضع قدرت و مرجعیت نبودند، معاندان و بدخواهان وارد جنگ رسانهای نمیشدند.
وی تصریح کرد: رصد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان میدهد رسانههای برون مرزی که از دست رفتن مرجعیت رسانههای داخلی را القا میکنند، خودشان محتوای مورد نیازشان را از رسانههای درون کشور تامین کرده و به آنها استناد میکنند.
مهدیپور خاطرنشان کرد: ممکن است به عنوان مثال فروش یک روزنامه کمتر شده باشد اما مخاطب، همان مطلب را از سایت یا شبکههای اجتماعی همان روزنامه دنبال میکند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تایید وجود برخی افراد که در پوشش فعالیت رسانهای ماهیت “باج نیوز” یا “فیک نیوز “دارند، تصریح کرد: شناسایی و برخورد با این پدیده فقط با همکاری رسانههای قانونی و شریف و تبادل اطلاعات امکانپذیر است.
به گفته مهدیپور مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها هم موظفند این باج نیوزها را شناسایی و برخورد قانونی با آنها را پیگیری کنند.
در ادامه این نشست، مدیران مسئول و سردبیران رسانههای هرمزگان مشکلات خود در حوزههای یارانه و آگهیهای دولتی، تعامل مدیران و دیگر مسائل مرتبط مطرح کردند.
مهدی پور در جمع خبرنگاران نیز بیان نمود: مدیران مسئول در قبال خبرنگاران خود تعهدی در مورد حقوق و بیمه دارند و این یک الزام قانونی است.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مورد تسهیلات خرید کالا، امکان دریافت وام تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان وجود دارد که بازپرداخت آن چهار ساله می باشد و در حال حاضر ۳۰۰۰ نفر متقاضی برای این وام با سود ۲۲ درصد بوده اند.
مهدی پور افزود: خبرنگاران می توانند در سامانه جامع پاسخگویی مدیران سئوالات خود را مطرح نمایند و مسئولان ملزم به پاسخگویی می باشند.
گفتنی است : یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جشن بزرگی به مناسبت روز ملی خلیج فارس، با اجرای برنامه های متعدد فرهنگی و هنری، با حضور چهره های ملی در فرهنگسرای طوبی برگزار خواهد شد.
ساعت: ۱۰:۰۶ قبل از ظهر - ۱۴۰۲/۰۲/۰۷
بازدیدها: ۶۲
آخرین دیدگاهها