سایت صدف نیوز- شماره مجوز: 83030

Category: یادداشت ها و مقالات

از بیمارستان اسمی ۲۲۲ تختخوابی تا ۴۵۰ تختخوابی شهید محمدی بندرعباس

از بیمارستان اسمی  ۲۲۲ تختخوابی تا ۴۵۰ تختخوابی شهید محمدی بندرعباس

پیش در آمد:

“طرح ابتدایی بیمارستان شهید محمدی در سال ۱۳۴۶ به عنوان بیمارستان ۷۰ تخت خوابی به تصویب رسید. اما ساخت این مرکز درمانی، در سال ۱۳۴۷ ، با تغییر به ۲۲۲ تخت خوابی شروع شد. در سال ۱۳۵۹ پس از اتمام بنای ساختمان، شروع به کار کرد. فعلاً با توجه به نیاز استان هرمزگان با ۴۵۰ تخت مصوب مشغول فعالیت می باشد”   ( ویکی پدیا)

***

در سال های منتهی به انقلاب این بیمارستان پس از ساختمان طبقاتی ستاره از دو بلند ساختمان هایی بودند که به فاصله نزدیک پیش و پس از پارک شهر ( پارک شهید دباغیان) تقریبا” از همه جای شهر می توانستند ببینند تا اینکه پس از انقلاب و دستاوردهای شهید پروری این بیمارستان به نام ” بیمارستان شهید محمدی ” تغییر یافت.

“سرلشکر خلبان مسعود محمدی” از فرودگاه نیروی هوایی تهران به پایگاه نهم شکاری بندرعباس منتقل شده بود که در جنگ تحمیلی با سانحه ای در آسمان عراق به شهادت می رسد. در بهمن ۱۴۰۰ همگام با سالگرد انقلاب اسلامی از تندیس وی در بیمارستان رونمایی شد.

مردم و بیماران به خود بیمارستان می اندیشند که چگونه از آن بیمار بیرون می آید تا به چگونگی اسم آن.

← ادامه خبر …

بازدیدها: ۱۷

منتقدان و تحلیلگران، راه درست را نشان می دهند

منتقدان و تحلیلگران، راه درست را نشان می دهند

کارشناس، منتقد و تحلیلگر

تحلیلگران، منتقدان و کارشناسان، کینه و کدورتی با کسی ندارند. فقط دانش و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار می دهند.

به عنوان مثال یک منتقد و کارشناس ادبی و هنری دیدگاه خود را راجع به یک اثر بیان می کند. تحلیلگر و کارشناس فوتبال، تحلیل ها و پیش بینی های خود را از رقابت های دو یا چند تیم فوتبال ارائه می دهد و علی رغم آنکه نتیجه بازی به طور کامل طبق پیش بینی های وی تحقق نمی یابد اما طبیعتا برای ورزشکاران و طرفداران فوتبال جذاب و آموزنده است. کارشناس هواشناسی نیز بر اساس نقشه ها و حرکت ابرها تحلیل خود را ارائه و پیش بینی های لازم را انجام می دهد. شاید اوضاع جوی طبق پیش بینی های کارشناس هواشناسی اتفاق بیفتد، یا هم ممکن است بنابر دلایلی، پیش بینی وی درست از آب در نیاید. لذا نبایستی وی را مورد سرزنش قرار داد.

ستاره شناسان و کارشناسان نجوم هم بر اساس علم و تجربیاتی که در این خصوص دارند، پیشگویی ها و تحلیل هایی راجع به آینده جهان و سرنوشت انسانها ارائه می دهند که گاهی اوقات هم نسبتا درست در می آید. گروهی از مردم به طور صد در صد این پیشگویی ها را باور می کنند و عده ای از مردم هم اعتقادی به این پیشگویی ها و آینده نگری ها ندارند و آنرا نوعی خرافات می دانند. به نظرات هیچکدام از این گروهها نمی توان خرده گرفت. زیرا توقع بی جایی است که انتظار داشته باشیم همه مردم یک جور فکر کنند. بالاخره هر کسی عقل دارد آزاد است هر جور دوست دارد فکر کند. اگر برخی پیشگویی ها و پیش بینی های تحلیلگران و کارشناسان به حقیقت تبدیل شد، آن دسته از افراد که باور نداشتند، به باور می رسند.

← ادامه خبر …

بازدیدها: ۲۷

دردها و بیماری ها را کتمان نکنیم!

دردها و بیماری ها را کتمان نکنیم!

کتمان دردها و بیماری ها

انسان ها وقتی که دچار بیماری می شوند، ابتدا به سراغ پزشکان عمومی می روند و اگر بیماری شدت یافت و درد آنها التیام پیدا نکرد به سراغ پزشکان متخصص خواهند رفت.

همه انسان ها از پزشک متخصص توقع دارند که درد آنها را کاملا تشخیص دهد و راههای علاج درد را صادقانه اعلام کند.

قطعا پزشکانی که درد ما را سریع تشخیص داده و راه درمان را به ما بگویند بیشتر دوست داریم.

به عنوان مثال اگر دچار بیماری سرطان باشیم اکثر پزشکان، برای رعایت حال بیمار، ابتدا حقیقت را بیان نمی کنند تا باعث نگرانی و تضعیف روحیه بیمار نشود. اما این خیرخواهی پزشک به ضرر بیمار تمام می شود و بیماری شدت پیدا می کند و باعث مرگ بیمار خواهد شد. ولی اگر پزشک حقیقت را به بیمار یا اطرافیان بیمار بگوید کمک بزرگی به بیمار کرده است و هر چند خانواده بیمار، ابتدا غمگین می شوند اما سعی می کنند هر کاری از دستشان بر می آید برای بهبودی بیمارشان انجام دهند.

← ادامه خبر …

بازدیدها: ۳۴

باید راه دیگری برای نابودی اسراییل پیدا کنیم

باید راه دیگری برای نابودی اسراییل پیدا کنیم

نابودی اسراییل

در خبرها آمده بود که اسماعیل هنیه پس از تعیین محل سکونتش در تهران بر اساس سیگنال های تلفن همراه قطری اش (که توسط یک مقام قطری به او هدیه داده شده) ترور شده که این گوشی همراه از نوع “ثریا” است که از طریق ماهواره  کار می کند.!

عملیات ترور با تکیه بر ماهواره اسرائیلی «افک ۱۳» که در بهار سال گذشته توسط وزارت امنیت اسرائیل به فضا پرتاب گردید، انجام شد. این ماهواره بر یک سیستم راداری متکی است که آن را از سایر ماهواره های اپتیکی قبلی اسرائیل، به ویژه از نسل افک متمایز می کند.

قرار بود اسماعیل هنیه در آخرین دیدار اردیبهشت ماه گذشته در ترکیه ترور شود، اما به دلیل هشدار اردوغان، در آخرین لحظه نقشه تغییر کرد و او را در تهران ترور کردند.

◼️◼️◼️

حالا اگر جنبه های سیاسی این قضیه را نادیده بگیریم و فقط از زاویه علم و تکنولوژی به ماجرا نگاه کنیم، آیا اگر ما در علم و فناوری این همه پیشرفت کرده بودیم که می توانستیم با ساخت ماهواره، گوشی ماهواره ای و یا با هوش مصنوعی و … به دشمنان خود ضربه بزنیم باعث افتخار نبود؟

حرف من این است که ما باید خود را به سلاح علم و دانش مجهز کنیم که نیاز به جنگ تن به تن و از دست دادن جوانان خود در میادین جنگ نداشته نباشیم. در حال حاضر دوران جنگ فیزیکی سپری شده است.

همه ما آرزوی محو شدن رژیم جعلی اسراییل را داریم. اما چگونه؟

چقدر عزیزان ما در لبنان، سوریه و … جان خود را در راه مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی فدا کرده و فدا می کنند و چه میزان موشک و سلاح های مختلف را صرف ضربه زدن به آنها کرده ایم؟ و می بینیم که آسیب جدی هم به این رژیم غاصب و ظالم وارد نشده است و وحشی تر از قبل به جنایات خود ادامه می دهد!

با خود بیندیشیم که آیا راه دیگری برای نابودی اسراییل وجود ندارد؟

به قلم: حسین فریدونی – سردبیر

ساعت: ۰۵:۴۴ بعد از ظهر - ۱۴۰۳/۰۵/۱۳

بازدیدها: ۴۵

بندرعباس نیازمند توجه بیشتر در حوزه های گردشگری و فرهنگ و هنر

بندرعباس نیازمند توجه بیشتر در حوزه های گردشگری و فرهنگ و هنر

صنایع دستی استان هرمزگان

استان هرمزگان با توجه به بافت سنتی، آداب و رسوم خاص و فرهنگی غنی و ریشه دار، از دیرباز بخش مهمی از انواع صنایع دستی را در خود جای داده و به همین جهت همواره در طول تاریخ مورد توجه محققان و تاریخ شناسان گوناگون قرار گرفته است.

در استان هرمزگان صنایع دستی بومی از جایگاهی ویژه در فرهنگ و سنت های مردم برخوردار است و صنایع دستی خطه جنوب کشور بویژه استان هرمزگان با زیبایی و طراحی چشم نوازی که دارد، از متنوع‌ ترین و جذاب ترین سوغاتی‌ های ایران در بین مسافران و گردشگران شناخته می‌شود. به عنوان مثال رودوزی های سنتی که از جمله مهمترین رشته های صنایع دستی این منطقه است، جزء جدانشدنی پوشش بومی زنان و دختران منطقه می باشد و یا نوعی حصیر به نام «تک» که در نواحی روستایی به عنوان زیرانداز و بخشی از پوشش سقف خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

← ادامه خبر …

بازدیدها: ۴۷

بیست و یک سال تلاش و هزار مشقت روزنامه نگاری

نشریه صدف ۲۱ ساله شد

بیست و یک سال تلاش و هزار مشقت روزنامه نگاری

هفته نامه صدف

در آستانه بهار قرآن و بهار طبیعت و آغاز بیست و یکمین سالگرد انتشار هفته نامه صدف به هزارمین شماره نشریه نیز نزدیک می شویم. قاعدتا باید از این تقارن میمون و مهم خوشحال باشیم، بایستی در تدارک برگزاری مراسم جشن باشکوهی باشیم و همه اصحاب رسانه و فرهنگ دوستان استان هرمزگان را برای حضور در جشن تولد نشریه دعوت کنیم.

دلمان می خواهد از تمام عوامل دست اندرکار و خبرنگارانی که از ابتدای تاسیس و راه اندازی این نشریه زحمت کشیده اند تجلیلی شایسته به عمل آوریم و به آنها خسته نباشید بگوییم. اما چه بگویم که نگفتنم بهتر است.

به دلیل تورم، گرانی و اوضاع نابسامان اقتصادی کشور، بالطبع وضع اقتصادی و درآمد نشریات هم خوب نیست، برخی از نشریات به دلیل مشکلات اقتصادی در سالهای اخیر تعطیل شده اند، شمارگان اکثر نشریات و روزنامه ها کاهش پیدا کرده و به صورت تک رنگ چاپ و منتشر می شوند. ما مطمئن نیستیم سال آینده بتوانیم به فعالیت خود ادامه دهیم. از چند سال پیش، درآمدزایی نشریه به تدریج سیر نزولی پیدا کرد و برای حفظ بقای آن ناچار شدیم که سیاست اقتصاد مقاومتی را در پیش بگیریم. با تعدیل نیرو، کوچک کردن قطع نشریه، کاهش مراکز توزیع و … به هر طریقی بود هزینه ها را کاهش دادیم. عدم حمایت کافی از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بالا رفتن هزینه چاپ، کاغذ، زینک، اینترنت، آب و برق، اجاره دفتر و اجرای قوانین سخت مالیاتی و بیمه ای و دستورالعمل های دست و پاگیر و همچنین عدم پرداخت به موقع هزینه آگهی ها از سوی ادارات دولتی، رمق و انگیزه ادامه کار را برای ما باقی نگذاشته است.

← ادامه خبر …

بازدیدها: ۵۶